18. februar 2019

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Den magiske tid: Heksekongen våkner - Cressida Cowell
* Okkupert (de fem lengste årene i Norges historie) - Bjørn Are Godøy
* Monsterblod (Grøsserne, 3) - R.L. Stine

Antall leste sider i forrige uke:

394 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Stranger Diaries - Elly Griffiths

Bøker som leses nå:

* That Lonely Section of Hell - Lori Shenher
* Si at du er min - Elisabeth Norebäck
* The Darkness Within - Lisa Stone
  
  Planlagte bøker denne uken:

* That Lonely Section of Hell - Lori Shenher
* Si at du er min - Elisabeth Norebäck
* The Darkness Within - Lisa Stone
* The Favorite Sister - Jessica Knoll
* Høstdåd - Anders de la Motte

Leselysten kommer sakte, men sikkert tilbake. Lurer på hvor lenge det varer til neste gang den forsvinner ...

Tre bøker ble lest i forrige uke og det er lenge siden sist. På fredag leste jeg ut Den magiske tid: Heksekongen våkner av Cressida Cowell, som er fantasy for yngre målgruppe. Jeg likte den litt, men tror jeg likte illustrasjonene noen hakk bedre for synes handlingen ble litt barnslig, noe som er forståelig. Forfatteren har både skrevet og laget illustrasjonene selv.

Natt til søndag leste jeg Okkupert av Bjørn Are Godøy, som var svært interessant bok om krigstiden. Fryktet for at den ville være litt tørr, men det var den ikke.

I går leste jeg ut Monsterblod som er bok tre i Grøsserne av R.L. Stine. Grøsserne er en serie jeg var veldig glad i som ung og som jeg fremdeles er glad i, men kommer ikke til å lese videre i den foreløpig. Grunnen er at jeg foretrekker å huske bøkene som de var, og har mange uleste bøker som venter. Jeg liker ikke å lese mange bøker samtidig. Jeg leser for tiden tre bøker samtidig, og synes det er mer enn nok. Derfor må denne gjenlesningen vike unna selv om jeg fremdeles er stor fan av serien, men føler jeg må konsentrere meg om de uleste bøkene heller, hvis ikke blir det for mange bøker å forholde seg til. Vil gjerne huske på Grøsserne slik de var siden det var med på å øke leselysten og interessen for bøker som ung, og jeg er fremdeles fan av både bøkene og Tv-serie som voksen for å understreke det.

Bøkene jeg har begynt på og som jeg skal fortsette med er:That Lonely Section of Loneliness av Lori Shenher, som er en true crime bok om søken etter den canadiske seriemorderen Robert Pickton, etter at mange kvinner forsvinner. Den begynte jeg å lese på fredag.

Jeg leser også Si at du er min av Elisabeth Norebäck. Har ikke kommet så langt i den siden jeg ikke begynte å lese den før på lørdagsnatta, etter å ha lest ferdig Okkupert.

Forrige uke på tirsdag begynte en ny samlesing med en annen bokblogger. Denne gang leser viThe Darkness Within av Lisa Stone som virker som en litt annerledes thriller. Om en sønn som overlever en operasjon, men som er helt annerledes etterpå. Spørsmålet er da om det er operasjonen sin skyld, eller om det ligger noe mer bak?

Hvis jeg klarer å bli ferdig med noen av de påbegynte bøkene; skal jeg begynne på andre spenningsbøker som erThe Favorite Sister av Jessica Knoll, og Høstdåd av Anders de la Motte. Virker som svært forskjellige bøker, men ble nysgjerrig på begge.The Favorite Sister har jeg hatt liggende en stund, og tenkte å lese den for lenge siden, så nå er det på tide. Flere bøker tror jeg ikke det blir da dette er mer enn nok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar