18. oktober 2013

Helgelektyre(15)

Denne uka har jeg lest:

Min Kamp 2 - Karl Ove Knausgård

Jeg er fortsatt begeistret over Min kamp - bøkene og jeg gleder meg til å lese mer. Hele anmeldelsen av denne kan du lese her!

En annen bok jeg har lest denne uka og som jeg ble ferdig med rundt midnattstider natt til fredag:

The Replacement - Brenna Yovanoff

Likte denne boka mye bedre enn jeg trodde jeg ville gjøre. Hater bokomslaget. Det er så typisk ungdomsfantasy bokomslag. Dessuten liker jeg ikke bokomslag med folk på. Jeg vil selv forestille meg hvordan hovedpersonen ser ut og han på bildet ligner på ingen måte på hovedpersonen Mackie i boka. Men heldigvis dømmer jeg ikke bøker etter bokomslagene. Jeg elsket innholdet. Passer ypperlig som høstlesing hvis du liker grøss. Jeg har ikke tenkt å si noe mer om boka, hva den handler om osv ... Venter med det til anmeldelsen. Skal prøve å få til en anmeldelse til i morgen (lørdag) hvis jeg orker. Vi får se. Uansett, en herlig bok!

I helga skal jeg konsentrere meg om disse bøkene:

Scary stories to tell in the dark - Alvin Schwartz & Brett Helquist

Dette er den første boka av tre i denne bokboksen jeg har. En samling av korte skrekkhistorier/vandrehistorier med fantastisk grøssende illustrasjoner. Herlige bøker å nyte og bla i. Passer godt i høstmørket mens regnet plasker. Savner litt mer vind og vi har perfekt stemning for disse bøkene:) Har planer om å lese de første bøkene i denne bokboksen. Rekker ikke den tredje boka i helga, så den får jeg ta en senere anledning. Men skal prøve å få skviset den inn i løpet av oktober. Slenger inn bildet av omslaget av den andre boka jeg skal lese med det samme, den tredje boka venter jeg med å vise omslaget til jeg skal lese den.

Dette er bok to i serien jeg skal lese i helga:

More scary stories to tell in the dark - Alvin Schwartz & Brett Helquist

Jeg syns at disse bokomslagene er så herlige! Skulle ønske jeg kunne tegne på denne måten jeg som er en horrorfreak:) Det er gode bøker å bruke tid på og studere både historiene og tegningene. Så gjett om jeg skal kose meg i helga med litt smågrøss. Jeg blir i hvert fall aldri for gammel for denne sjangeren. Det er i alle fall sikkert.

Har du lest noen av disse bøkene og hva skal du lese i helga?
God natt og god helg!:)

4 kommentarer:

 1. Anonym08:24

  Har ikke lest noen av disse bøkene jeg, min leseplan for helgen er Odinsbarn, som jeg så vidt har fått begynt på. Jeg har vært nødt å lese meg i søvn i det siste, for jeg har bare ikke klart å sovne ;) Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg leser meg i søvn hver natt og håper du liker Odinsbarn. Den likte jeg kjempegodt og gleder meg til å høre hva du syns om den. Kos deg videre med boka og ha en fin helg:)

  SvarSlett
 3. Knausgård har jag oläst i min bokhylla men det verkar vara väldigt blandade åsikter om man borde läsa hans böcker eller inte.

  Var gärna med och delta i min tävling som du hittar till här: http://www.lexielaser.org/2013/10/tavla-och-vinn-fint-pris-hos-bokii.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Ja, det er mange delte meninger angående Knausgårds bøker. Det er sikkert og visst. Jeg trodde ikke jeg ville like dem så mye. Jeg trodde ikke jeg ville like dem i det hele tatt, så gjett om jeg ble positivt overrasket:) Så jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg har fullstendig falt for skrivemåten hans:)

   Og takk for link. Jeg skal stikke innom bloggen din. God helg!

   Slett