9. april 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Svarthuset - Peter May
* Macbeth - Jo Nesbø 

Antall leste sider i forrige uke:

891 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Svarthuset - Peter May

 Bøker som leses nå:

* Lucifers fall - Jan Boris Stene
* If I Did It (Confessions of the Killer) - Dominick Dunne, OJ Simspon & Pablo Fenjves 
* Radio Gaga - Flis (Øyvind Sagåsen)  

Planlagte bøker denne uken:

* Lucifers fall - Jan Boris Stene
* If I Did It (Confessions of the Killer) - Dominick Dunne, OJ Simspon & Pablo Fenjves 
* Radio Gaga - Flis (Øyvind Sagåsen) 
* Reisen til Jotundalen (Nordlys) - Malin Falch  

Natt til tirsdag leste jeg ut Svarthuset av Peter May. Selv om jeg ikke ble overbegeistret er det en god start på en trilogi, og jeg vil gjerne få med meg resten av Lewis - trilogien også. Sier ikke nei til det. Samme natt begynte jeg på en ny bok og det var;The Mask av Dean Koontz. Det var en periode da jeg var yngre at jeg ikke leste noe annet enn bøker av Stephen King, Dean Koontz, og R.L. Stine. I voksen alder har jeg blitt flinkere til å utforske både kjente og ukjente forfatterskap, selv om jeg fremdeles leser av disse tre forfatterne, og at Stephen King er og blir min forfatterhelt. Nå følte jeg det var på tide med en Koontz bok igjen siden det er en stund siden sist.

Lørdagskvelden leste jeg ut Macbeth av Jo Nesbø. Den var veldig lettlest til å være en bok på nesten 600 sider (selv foretrekker jeg store bøker), men det var ikke helt min type bok. Jeg foretrekker action på film enn i bokformat for å være helt ærlig. Samme kveld orket jeg ikke å begynne på en ny bok siden jeg hadde lest i Macbeth så lenge samme dag.

Jeg begynte ikke å lese Lucifers fall av Jan Boris Stene før neste dag som jeg skal lese videre i. Siden jeg leste utThe Mask av Dean Koontz i natt, begynte jeg på en ny bok. Og jeg begynte da på denne;  If I Did It (Confessions of the Killer) av Dominick Dunne, OJ Simspon & Pablo Fenjves. Lenge siden jeg har lest true crime og fikk lyst til å lese noe av den sjangeren igjen. Så noen dokumentarepisoder av OJ Simpson på Tv i fjor sommer som inspirerte meg til å lese denne. Jeg er ingen fan av OJ Simpson, men synes saken hans er fryktelig fascinerende og ville lese mer om det.

Jeg skal også lese videre i Radio Gaga av Flis (Øyvind Sagåsen). Jeg kom meg ikke videre i den i helga siden jeg konsentrerte meg om andre bøker istedet.

Jeg kommer til å bli ferdig med Lucifers fall i løpet av uka med tanke på at den ikke er så stor, og da blir neste bok ut; Reisen til Jotundalen av Malin Falch. Virker som en nydelig illustrasjonsbok etter å ha snikbladd litt i den. Noen ganger trenger man slike bøker mellom alt det tunge man leser ellers. Man må ha litt variasjon også. Om det blir flere bøker før uka er over, vet jeg ikke. I så fall tar jeg det som det kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar