27. januar 2012

Tusen takk for støtte:)

Det må være mørketiden. Kan ikke skjønne noe annet...lettere å bli deppa da. Selv av den minste ting. Og da jeg våknet opp i morges i halv sekstiden før jeg dro på jobb, så tenkte jeg. "Woops, hva i all verden har jeg gjort? Er det Schubert som har slått til igjen nå? Og angret meg vilt for det innlegget jeg la ut sent i går kveld. Visste ikke om jeg torde å komme tilbake til dere og be om en liten unnskyldning for den vesle utblåsningen... det går faktisk an å skrive før man tenker. Tror det var det som skjedde i går kveld. For eh...hvem prøvet jeg å lure? Jeg liker jo å skrive og dele leseropplevelser med dere. Og hvor skal jeg skrive/notere om leseropplevelsene mine ellers? I en god, gammeldags notatbok? (hehe). 

Unnskyld, unnskyld, unnskyld! :-(

Neste gang hvis jeg føler det slik igjen skal jeg sove på det før jeg skriver et innlegg. Før jeg bestemmer meg for noe istedet for å angre meg etterpå slik jeg gjør nå.
Nå skal jeg heller gå tilbake til den nybegynnerfølelsen. Ikke ta bloggen så "høytidelig". Jeg har litt lett for det. Sånn er det ellers også. Har lett for å ta ting seriøst...en uvane jeg har.

Så beklager virkelig min barnslige opptreden. Det skal ikke skje igjen!

Håper å komme tilbake i morgen (stronger than ever) med 44 av Jools Sinclair omtale.

God helg og tusen, tusen takk for mange gode ord. Føler meg litt ussel jeg nå, så håper det går over (etter min utblåsning i går). Det er jo mange av dere jeg ikke vil miste kontakten med. Jeg trengte vel litt støtte for å komme meg videre. Så jeg er vel ikke så alene i denne bloggeverden som jeg først trodde. Tusen takk for at dere lar meg få vite det:)

Mange klemmer fra Rufsa:)

(Jeg lover aldri å bli sint igjen;)

14 kommentarer:

 1. Det er lov å bli frustrert og litt deppa. Jeg er kjempeglad for at du ikke gir deg, og så håper jeg at nybegynnerfølelsen kommer tilbake. Jeg setter stor pris på deg og bloggen din :-)

  God helg og mange gode klemmer fra Silje og Narnia (som hilser litt ekstra til Turbo ;-))

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Silje. Og jeg skal prøve å ikke skjemmes mer etter utblåsningen i går kveld. (Hørt om Frustrerte Fruer hihi. Jeg er en sånn bortsett fra at jeg ikke er gift.) Jeg setter stor pris på deg og støtten din også, Silje. Ingen tvil om det. Vi har hatt kontakt lenge nå og vil ikke miste kontakten med deg. Det er sikkert og visst.

  God helg og mange klemmer tilbake. Turbo hilser så mye tilbake til Narnia (gjennom telepati siden han ikke er så våken nå). Han sover tungt på trappa. I de to siste dagene har det blåst kraftig og han har vært så redd stakkar. Nå som vinden er over, kan han endelig slappe av og er helt utkjørt.

  SvarSlett
 3. Er det ikke bare HERLIG å få blåst både tankene og topplokket av hengslene en gang i blant? Jeg syns ihvertfall det er befriende :-) Lykke til! Vi er ikke skremt! ;-)

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg KindleJoy. Jeg har en tendens til å stenge alt inne, men nå var det godt bare få det ut. Det er vel sunt å være litt sinna en gang i blant, men godt å vite at dere ikke ble helt skremt hehe....Kan jo ikke være happy hele tiden:)

  SvarSlett
 5. Anonym08:38

  Gudskjelov at du ikke slutter å blogge, Rufsa. Jeg ble helt skremt av å tenke på at det nå skulle bli slutt. Ikke fordi du skriver om Fossefall, nei, men fordi jeg også faktisk følger med på alle blogginnleggene dine og får tips om andre bøker. Du er flink til å blogge og jeg føler at jeg har blitt kjent med deg i disse årene. Men for all del; en utblåsning er ikke noe å bekymre seg for! Det er noe vi alle trenger iblant. Og det at en skriver før en tenker er fort gjort. Det har jeg gjort uttallige ganger, og helt sikkert mange andre også. Så jeg ønsker deg lykke til videre, og håper inspirasjonen til å blogge vil flomme over igjen :-) Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. En god klem til deg, Jorunn:)
  Hilsen Rufsa:)

  SvarSlett
 7. Nå var jeg glad! Godt å høre at du ikke skal slutte å blogge:) Litt utblåsninger av og til må jo være lov, ingen skade skjedd:) Menneskelig og være frustrert til tider:)

  Videre god helg!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, så sant så sant. Vi er bare mennesker og mennesker har jo lov til å faile en gang i blant. Og være sint. Det er bare sånn vi er:)
   Riktig god helg til deg også:o)

   Slett
 8. Godt å høre at du fortsetter. En utblåsning nå og da er bare sunt! Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jess. Må jo få lov til å være en ordentlig sinnatagg av og til hihi:)

   Slett
 9. Det må være lov å få lette litt på trykket en gang i blant ja (nå begynte jeg plutselig å tenke på den på den greia (husker ikke hva det heter i farten) i kjelleren til Overlook-hotellet som også hadde behov for det, riktignok flere ganger daglig den da, men... sikkert fordi jeg forbinder deg veldig sterkt med Stephen King, hehe!), og det må jo være veldig kjekt å få en slik positiv boost som tilbakemelding fra oss som følger bloggen din. Det er jo gull å ta med seg videre ... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg ble virkelig rørt av kommentarene deres og da fikk jeg mer gnist til å fortsette. Jeg hadde ikke hjerte til å forlate dere. Og ja, jeg vet hvilken mekanisk dings du nevner som er i kjelleren på Overlook-hotell som Jack Torrance må skru på hver dag for at hotellet ikke skal eksplodere. Dampmaskin, vet ikke om det er det det heter? Hehe, litt av en sammenligning;) Men artig å bli sammenlignet med en episode fra en SK bok da:) Jeg blir ikke fornærmet:)

   Slett
  2. Hehe, ja, det er noe sånt. Regnet med at du tålte den sammenligningen, fikk bare plutselig den assosiasjonen siden det ikke er så mange ukene siden jeg leste boka. ;)

   Slett
 10. Åh, dette var hyggelig lesning etter å ha vært bortreist i helgen. Godt at du bestemte deg for å fortsette å dele leseropplevelsene dine med oss :D

  Jeg er forøvrig helt sikker på at katten, som ser mer ut som en mini, sumo utgave av en gaupe, vår Zara også vil hilse til Turbo!

  SvarSlett