10. juli 2013

God sommer, kjære lesere!Jeg visste at det var noe jeg nesten hadde glemt. Jeg holdt på å glemme å ønske dere god sommer. Selv er jeg godt i gang med sommerferien. Ferien min startet 1. juli og skal ikke tilbake på jobb før den 29. Helt ærlig teller jeg ned dagene til jeg skal tilbake på jobb. Ja, jeg vet, det er noe galt med meg. Jeg har ikke noe i mot ferie. Det er ikke det. Men jeg hater at dagene blir så ustrukturerte. De bare glir inn og ut i hverandre. Jeg liker å ha litt rutiner og kontroll på dagene. Feriedager er gode å ha, men det blir litt drøyt i lengden. Jeg var et mye bedre feriemenneske før i tiden. Spesielt da jeg var elev/student. Da ville jeg ikke at feriene skulle ta slutt, men etter at jeg kom inn i arbeidslivet har det på en måte blitt omvendt. Snodig!

Det eneste positive med ferie nå er at jeg får lest mye mer enn til vanlig og det har jeg gjort, og blit mer aktiv i bloggmiljøet. Men syns dagene blir litt lange likevel og vurderer nesten å kjøpe meg et puslespill på flere tusen biter. (Bittesmå biter). Da blir jeg i hvert fall opptatt med noe. Jeg må være opptatt med noe ellers har jeg lett for å bli litt molefunken eller hva jeg skal kalle det:) Da slipper jeg å tenke på fremtiden, hva jeg skal gjøre med livet mitt, hva blir det av meg, sånne typiske spørsmål jeg har lett for å stille meg selv når jeg ikke har noe spesielt å finne på. Ja, jeg vet. Jeg er litt rar...

Så i det siste har jeg lest mye. Da kobler jeg helt ut.

Ellers vil jeg takke alle som leser bloggen, følger bloggen og dere som følger meg på twitter/bokelskere/goodreads. Jeg fortjener dere ikke. Setter pris på at dere legger igjen kommentarer på innleggene mine og hilser på.

God sommer!:)

12 kommentarer:

 1. Anonym19:41

  Jeg teller også ned dagene til jeg skal begynne på jobb, men det er fordi jeg skal begynne i en helt ny jobb 1. august og jeg gleder meg sånn! :-)
  Ellers har jeg det nydelig på sommerferie. Jeg er i Sandefjord og skal snart en liten tur til Varberg og Ullared i Sverige. Etterpå blir det en uke til i Sandefjord og så en uke på camping på Sørlandet. Deilig! :-D

  SV: Jeg fikk en krittpipe fra Manufakturhuset til jul og ble da interessert i serien som handlet om dette huset. Jeg begynte litt smått men ble øyeblikkelig fanget, så nå er jeg straks ferdig med bok 6. (Jeg har med meg 3 - 10 på ferie).
  Jeg liker historien til Lucie, men jeg merker jeg blir irritert over hvordan hun tenker det værste om alle menn (og noen damer) hun møter. :-)

  Jeg leser også Skjebnesøstre fordi den er skrevet av Natalie Nordmann (med bloggen Vestlandets leirgjøk). Den er også veldig fin!

  Ønsker deg en virkelig god sommer og god sommerferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres ut som om ferien din er fylt opp med planer. Håper du koser deg og har det fint på reisene:)

   Jeg og Lucie i Nattmannens datter er dessverre visst litt like i tankegangen. Jeg tenker alltid også det verste om folk, både menn og kvinner. Tilliten min til folk gerenelt er på null. Såpass ærlig kan jeg være. Så der er nok jeg og Lucie litt like:) Og jeg tror ikke at den første boka i serien kommer til å bli min siste, så jeg gleder meg til å lese videre:) Selv om jeg aldri fikk noen krittpipe *hmpf!* :) Jaja ...

   Skjebnesøstre har jeg ikke lest. Vet at det er samme forfatter som driver bloggen Vestlandets leirgjøk. Det er sikkert en spennende serie, men akkurat nå for tiden har jeg planer om å bli ferdig med de siste bøkene i Fossefall, fortsette med Nattmannens datter og begynne på Soloppgang av Jorunn Johansen (samme forfatter som fossefall). Så det blir litt mange serier på en gang:)

   Håper du får en fin sommer du også og at du koser deg på tur:)
   Og lykke til med ny jobb når den tiden kommer:)

   Slett
 2. God sommer til deg også! Håper du finner noe å være opptatt med i ferien, enten det blir puslespill eller noe annet.
  Jeg er veldig glad for at dagene mine har blitt mer strukturerte nå som jeg selv er i fulltidsjobb, jeg må opp av senga om morgenen (ukristelig tidlig for et B-menneske, men dog), og får en helt annen rytme og orden på dem nå enn da jeg var student. Da var det litt vill vest til tider, hadde jo mye fritid utenom forelesningene og den fleksible deltidsvaskejobben min.
  Men jeg gleder meg likevel veldig til ferie, tar ferie nå på fredag kl 16, og det skal bli godt! :)

  Psssj, fortjener oss ikke du liksom! Det gjør du så absolutt! Du har en fin og spennende blogg, en jeg får mange unike lesetips fra (selv om jeg er dårlig til å sette dem ut i praksis dessverre, det var dette med tid da..) og setter stor pris på. Så det, så! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja, jeg har vært selv student en gang i tiden og vet hvordan "timeplanen" kunne være da. Noen dager grytidlig og andre dager sent på ettermiddagen, og det var nesten aldri mer forelesninger som varte mer enn 2 - 4 timer på samme dag. Så det var mye tid til overs, kan man si ... Likevel, så var jeg i gang med noe og opptatt med noe. Og det var en viss struktur på dagen likevel. Når det er ferie så har man liksom ikke noen grunn til å våkne eller stå opp om morgenen. Det er ikke noe man ikke skal rekke. Det er godt av og til, men ikke i lengden. Jeg liker å være opptatt med noe. Hva som helst. Det er bare sånn jeg er:) Bonuset med ferien er å sitte oppe så lenge man vil uten at man opp til en viss tid dagen etter. Jeg også er B-menneske:) Liker natta mye bedre enn dagene. Da er jeg mer våken også. Snedig det der.

   Og tusen takk for fine ord, Tone! Det varmer:)

   PS: Gratulerer med fulltidsjobb. Vet ikke om du nettopp har fått den jobbstillingen eller om du har hatt den en stund, men gratulerer likevel:) Og ha en riktig god ferie når den tid kommer:)

   Slett
 3. God sommer til deg :)

  Det er rart med det, ferie. Selv synes jeg det er fantastisk å kunne være fullstendig ustrukturert for en stund, men likevel er det jo greit å ha noe å ta seg til. Ferien min startet denne uken og allerede på mandag fikk jeg uforutsette gjøremål; snartsyttenåringen rev ned tapeten i vindfanget og det ble helt nødvendig å gjøre noe. Ja, hehe, det var ikke en handling i affekt eller noe, vi hadde snakket om å gjøre noe der og hun hadde fått klarsignal. Jeg var bare ikke helt klar for det akkurat nå. Men sånn er livet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, jeg har ikke noe barn (og takk og lov for det!) så dermed får jeg ingen uforutsette gjøremål heller. Desto mer tid til å slappe av, men det syns jeg at jeg får gjøre ofte ellers også. Men trøster meg med at det blir mer tid til lesing og det har jeg gjort:)

   Lykke til med vindfanget og god sommer:)

   Slett
  2. Hehe, nei da blir gjøremålene avgjort av deg selv - og mer tid til lesing høres bra ut :)

   Takk - god sommer videre!

   Slett
  3. God sommer til deg også:)

   Slett
 4. God sommer til deg også!

  Elske å ha ferie, da får jeg gjort alt jeg ellers ikke får tid til:) Men jeg bruker litt tid på å komme i feriemodus, så jeg liker som regel siste del av ferien best. Masser av tid til å gjøre akkurat hva du vil:) Herlig! Liker å komme fra rutinene litt. Men jeg skjønner deg også, vi er jo forskjellige på det område. Håper du finner på noe koselig å gjøre:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er godt med ferie noen dager, men så syns jeg det blir litt drøyt etter det har gått noen dager/ en ukes tid. Syns det er nok jeg. Men så har jeg ikke så mye prosjekter heller og har mye tid til overs. Ferier er jo godt en gang i blandt, så jeg setter jo pris på det, men syns også det er litt godt å komme inn i den grå hverdag:) Det er da jeg fungerer best.

   God sommer til deg også, Isabella:)

   Slett
 5. God sommer til deg å :)

  Elsker ferie jeg da.. Men er nok mest fordi jeg har 10000 ting jeg gjerne vil gjøre :P hehe
  Men må innrømme jeg også har lengtet tilbake til en jobb..
  Men nå.. Lengter jeg til ferie :P hehe

  SvarSlett
 6. Takk:)
  Det er vel jeg som må skaffe meg flere fritidssysler:) Godt med ferie, men godt å være i gang med virkeligheten også. Det er bare sånn jeg er. Merkelig sammenskrudd:)
  Ha en god sommer videre du også:)

  SvarSlett