5. august 2012

(Smakebit på søndag) Kvinnen i buret av Jussi Adler-Olsen


Mari/Ladybug eier bloggen Flukten fra virkeligheten – en bokblogg. Hver søndag deler hun noen linjer fra en bok som hun leser i akkurat nå og oppfordrer oss til å gjøre det samme. Og hvis du trykker på linken til bloggen hennes får du også andre smakebiter.

Det er ennå litt tid igjen av søndagen så jeg hiver meg på Maris spalte denne søndagen også. Jeg har vært litt fraværende i denne spalten og ellers i bloggen med tanke på at jeg har levd nesten 14 dager uten Internett og det har vært flyttestyr på gang. Så jeg har ikke hatt så my tid til blogging generelt. Men nå fremover håper jeg at det blir litt mer tid til det for da er forhåpentligvis det meste tilbake til det normale igjen.

I helga har jeg vært hos mamma og pappa og hjulpet til med å passe en hund som tilhører min bror og hans samboer som er på ferie noen dager. Jeg har lagt igjen noen bøker der hjemmeog tenkte jeg bare skulle begynne på en bok på måfå mens jeg var der. Det tilfeldige valget falt på Kvinnen i buret av Jussi Adler- Olsen. Har hørt mye godt om både boka og forfatteren. Han er visst den nye krimyndlingen blant krimelskere ser det ut som. Da blir jeg jo selvfølgelig meget skeptisk. Skriver han virkelig så bra som folk påstår? Men selvfølgelig blir jeg jo så nysgjerrig at jeg må bare sjekke det ut selv. Jeg tenkte jeg skulle bare lese noen sider og ble jeg ikke ferdig med boka så kunne jeg alltids ta den igjen neste gang jeg kom til foreldrene mine. Men det endte med at jeg lete 151 sider i strekk og måtte bare ta med meg boka hjem for å lese videre i kveld. Så jeg er meget, meget spent på fortsettelsen. Det er i alle fall sikkert!

Så denne smakebiten er nettopp fra den boken siden det er den som er nærmest meg akkurat nå og som jeg har tenkt å fortsette å lese i etter å ha skrevet dette innlegget.

Kvinnen i buret - Jussi Adler - Olsen
Du har øynene dine, la dem få jobbe, Merete, formante hun seg selv  og la lommelykten ved siden av dobøtta under vinduene. Tente hun den, måtte hun belage seg på et langvarig mørke når hun slukket den igjen.
Det ville være som å drikke saltvann for å slukke tørsten.


s. 150

Spennende, ikke sant? Jeg gleder meg til fortsettelsen så jeg har ikke tid til å skrive mer:) Ha en god søndagskveld videre!

12 kommentarer:

 1. Høres spennende ut:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er spennende!:)

   Slett
 2. Tusen takk for smakebiten:-)Jeg har bøkene hans liggende og har ikke lest en eneste enda.Hadde planer om å begynne på de nå i sommer men det har ikke blitt enda. Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen årsak:)
   Jeg har hatt Kvinnen i buret og hadde tenkt å lese den mye før, men var blitt utsatt flere ganger av en eller annen merkelig grunn. Men nå er jeg glad for at jeg endelig har startet på en av bøkene hans. Så det er bare å hive seg over bøkene hans Beathe. Kvinnen i buret er i hvert fall lovende!

   Slett
 3. Denne boka er så spennende og guffen!!! Kos deg med den videre :-D God søndagskveld, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, boka er spennende og guffen. Ingen tvil om det. Misunner ikke Meretes situasjon for å si det sånn. Er veldig spent på hvordan det vil gå med henne til slutt. Det gjenstår å se. Kos deg videre med søndagskvelden, Silje:)

   Slett
 4. Takk for spennende smakebit! Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen årsak.
   Ha en fin kveld du også:)

   Slett
 5. Jag har ännu inte läst något av denna författare, men just den här boken står redan i hyllan och väntar :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, men hva venter du på?:)

   Slett
 6. Så spennende! :) Takk for smakebiten!

  SvarSlett