20. januar 2012

(Boktema) Denne boken gleder jeg meg til å lese i år!


Jeg hadde planlagt å være med på boktema og skrive Fossefallomtale i går, men da nektet selvfølgelig nettet å fungere. Hver gang jeg gikk inn på nettet så gikk den og hengte seg. Skikkelig irriterende. Spesielt når jeg har planlagt å skrive i bloggen og sjekke andre ting. Nei, da nekter nettet selvfølgelig å samarbeide.Typisk. Så får håpe det fungerer i dag. Den har ikke hengt seg ... ennå. Har vanligvis ikke det problemet. Så derfor utsettelsen.

Denne gangen vil Anette vite om hvilken bok vi gleder oss til å lese i år. Nå velger jeg bøker jeg allerede har i hylla for jeg er ikke så oppdatert på hva som kommer ut i år (det må jeg skjerpe meg på!). Skulle ønske det var en side med bare bokutgivelsesdatoer istedet for at man må gå inn på hver eneste foralgsside. Det er litt tungvint. Det skulle ha vært en egen side for noe sånt. Vet ikke om det eksisterer? Det hadde vært realt.

For å være helt ærlig så er det veldig vrient å velge bare en bok for jeg har mange bøker som frister i hylla (ikke spør meg hvorfor jeg ikke har lest dem ennå. Sover vel for mye om kveldene, hihi:)

Men den boka som har ligget i bakhodet siden jeg leste Anettes Boktema har vært denne som jeg kjøpte på mammutsalget i fjor.


Trusselen av Guillermo del Toro og Chuck Hogan
(Bokelskere.no)

Det lander et fly på JFK-flyplassen i New York, men tårnet mister kontakten med kapteinen. Flyet stanser, det blir mørkt og det ser ut til at alle ombord er døde. Trusselen har landet. Dette er ikke en historie om angrep utenfra, men om angrep som kommer fra våre nærmeste.
Grunnen til at jeg gleder meg vilt til denne boka er pga dette navnet: Guillermo del Toro. Ringer ingen bjeller? Det er regissøren av den fantastiske filmen (og en av mine favoritter) Pan's Labyrinth! Så forventingene mine er derfor skyhøy. Det er derfor jeg ikke har åpnet boka. Noen bøker har jeg så store forventninger til at jeg bare lar dem være i hylla i lang stund og kaster stjålne blikk på dem. Tør ikke å åpne dem. (Ja, jeg vet jeg er rar!) Jeg vil gjerne innbille meg hvordan boka er lenge før jeg leser den (sikkert derfor jeg har så mange uleste stående i hyllene). Men i år har jeg bestemt meg for å lese den uansett. Jeg digger også coveret. Det er så stilig. Ser ut som olje som renner nedover. Very nice.

14 kommentarer:

 1. Denne har jeg gått rundt og kikket på også! Høres veldig spennende ut, og del Toro er jo bare genial!

  SvarSlett
 2. Jepp, han er genial:) Jeg håper han er like dyktig forfatter som han er filmskaper;)

  SvarSlett
 3. Virker som en spennende bok:)

  SvarSlett
 4. Oi, denne boken høres jo fantastisk spennende ut! Takk for tipset :)

  SvarSlett
 5. Stilig, må lese denne hørtes jo spennende ut. Likte filmen Pan's Labyrinth også veldig godt. Synes også covre var stilig:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, coveret er skikkelig stilig. Ingen tvil:)

   Slett
 6. Den hørtes spennende ut! Pan's Labyrinth er også en av mine favoritter, sammen med M. Night Shyamalan's filmer.
  Ser frem til å høre hva du synes om boken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker også M. Night Shyamalan filmer. I alle fall de fleste;)

   Slett
 7. Ååå, Pan's Labyrinth! <3 Takk for et spennende boktips. Jeg kommer nok til å vente til jeg får høre hva du synes om den, men blir omtalen positiv så står definitivt denne boka på innkjøpslista mi. ;)

  SvarSlett
 8. Ja, hvem liker ikke Pan's Labyrinth;) Og jeg skal skrive omtale så fort jeg har lest boka. Og jeg håper det blir en positiv omtale for jeg gleder meg vilt til å lese den!

  SvarSlett
 9. Høres absolutt spennende ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper den er så spennende når jeg skal lese den:O At det ikke bare blir med forventningene:)

   Slett