18. april 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

The Outsiders - S.E. Hinton
Vinternatt (norske kriminalfortellinger) - utvalgt av Nils Nordberg
Udødelighetens historie (fra Jesus' oppstandelse til zombier, antioksidanter og barn i ilden) - Dag Øistein Endsjø

Antall leste sider i forrige uke:

658  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Bøker som leses nå:

Alltid Alice - Lisa Genova (roman/voksen)
Ingen vei tilbake - Tove Alsterdal (krim/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Tidligere denne uka ble jeg ferdig med The Outsiders av S.E. Hinton og Vinternatt (norske kriminalfortellinger) utvalgt av Nils Nordberg. Og i går leste jeg ut Udødelighetens historie av Dag Øistein Endsjø. Senere samme kveld begynte jeg så vidt på Alltid Alice av Lisa Genova. Og jeg leser fremdeles Ingen vei tilbake av Tove Alsterdal som jeg begynte på natt til onsdag og som jeg skal fortsette med.

Så målet med denne uka blir å fortsette å lese Alltid Alice og Ingen vei tilbake, og forhåpentligvis begynne på Bøddel (Mathias Fliegenring 1685 - 1729) av Torgrim Sørnes, og begynne på en bok til.

Det ble ingen flere bokanmeldelser i helga og det beklager jeg virkelig (det er sjeldent at ting går som planlagt og jeg gjør så godt jeg kan), så derfor blir det flere anmeldelser denne uka. Så anmeldelse av Farvel til Eddy Bellegueule kommer på tirsdag og flere anmeldelser blir det utover uka.

(Bildet hentet fra google).

Og i dag begynner Norway Chess og det varer ut resten av april. Bra for meg for da får jeg noe å følge med på:) Sikkert bare jeg som orker og liker å følge med på sjakk, men jeg synes i hvert fall det er interessant:) Har sett alle sjakkturneringer som er blitt sendt på tv de siste fire årene og har ikke tenkt å slutte med å følge med på det.

2 kommentarer:

 1. Omtaler utover i uken er også bra, gleder meg til å høre dine tanker om Eddy Bellegueule. Heldigvis er vi forskjellige, jeg kunne sittet og sett bølgene skvulpe mot en strand i ukesvis, men å se to gubber spille sjakk hadde jeg ikke orket :) Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal prøve å komme med flere bokanmeldelser denne uka siden det ble så få i forrige uke. Jeg liker at ting går jevnt, men det er ikke alltid livet er sånt. Jeg er en person som ikek liker å kjede meg, men har tålmodighet i bøtter og spann. Jeg liker sjakk for det er en sport jeg forstår og det er interessant å gjette seg frem til hvilken brikke blir flyttet på. Ps. Magnus er ikke akkurat en gammel gubbe da:)
   At fok gidder å se håndball, fotball, skisport, er for meg en gåte. Da ser jeg sjakk og amerikansk fotball. Det er det eneste av sport jeg forstår og liker:)

   En fin uke ønskes deg også:)

   Slett