19. januar 2024

Helgelektyre(626)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Enchanted Christmas av Teresa Goodridge og ,  er fra egen boksamling
 
 


Patrioter - Ingar Johnsrud

Paret inummer 9 - Claire Douglas

Det du eier evig - Inger Johanne Øen

 

Det er uke 3, og er ikke ferdig med en eneste bok så langt i denne uka. Men har i det minste lest.👿

 

I helga leser jeg videre i disse:

 

Patrioter av Ingar Johnsrud. Krim/thriller utgitt i 2023.

Det telles ned til stortingsvalg og mye skjer innen den tid. Jens Meidell er kjent på grunn av sin mor som var tidligere toppleder i Arbeiderpartiet, og han vurderer å joine politikken selv. Han blir kontaktet av Christina Nielsen som er både elsket og hatet. Det blir en del kniving mellom de to, siden de har forskjellige syn på saker og ting. Samtidig er en gravid kvinne forsvunnet, og i boka er det en del om terror og høyreekstremeisme. Er Norge usatt?

 

Paret i nummer 9 av Claire Douglas. Thriller utgitt på norsk i 2023. 

På grunn av utbygging i et hus som Saffron og Tom har overtatt etter bestemoren hennes, finner arbeiderne to lik i hagen som skal ha ligget der de siste tretti årene. Saffron er gravid og både hun og Tom er travle med jobb, hus og alt som hører med. Dette er det siste de trenger. De får besøk av moren hennes som bor i Spania, og hun kan av og til bli litt mye. Politiet vil snakke med Saffrons bestemor siden det er hun som er husets eier, men Saffron tviler på at det kan bidra til mye, da hun er på et hjem og er dement. Hun har sine klare øyeblikk, men har lett for å "forsvinne". Det er mistanke om at skjelettene i hagen er utsatt for noe kriminelt, og Saffron vet ikke om hun kan føle seg trygg lenger. Noe som er ironisk siden de flyttet på landet for å satse på et rolig liv ...


Det du eier evig av Inger Johanne Øen. Krim utgitt i 2024.

Kan ikke si noe om denne, da jeg ikke har begynt på den ennå, og liker å bli kjent med boka først. Men skal begynne på den i løpet av helga, og det eneste jeg vet er at det er første bok i en krimserie. Det blir spennende å se om man trenger en ny bokserie, eller ikke.

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

 

Denne ble jeg ferdig med forrige tirsdag:

 


Motivet er fra denne boka:


 
Creative Haven: Enchanted Christmas - Teresa Goodridge
 
 


Motivene er fra denne boka:
 
 
Alien Worlds - Kerby Rosanes
 
God helg.
 
 
Ukas låt: Always - Bon Jovi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar