30. desember 2022

Helgelektyre(572)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Creative Haven: Enchanted Christmas av Teresa Goodridge, og Skumringstimen av Maria Trolle,
er fra egen boksamling



Bastarden - Tonny Gulløv

Kittyhawk savnet - Garry Disher

Den siste festen - Clare Mackintosh

 

Har ikke blitt ferdig med en eneste bok så langt i denne uka, men leser for harde livet. 😈


Bastarden. Historisk roman utgitt på norsk i 2022.

Tredje bok i Tusenårsriket serien.  Ulv Palnatoke er illsint fordi hans kone og to sønner er bortført og han skjønner ikke hvorfor. Samtidig må han stoppe Otto den store fra å tvangskristne sine naboland. Det er nemlig bare Odin og Tor Ulv ber til.

 

Kittyhawk savnet. Krim utgitt på norsk i 2022.

Andre bok i Peninsula serien av Garry Disher.  Førstebetjent Hallis har mye å rutte med. Hans kone sitter i fengsel for drapsforsøk. Han var offeret. Hun prøver å holde kontakt med å ringe ham jevnlig. Hans store lidenskap er fly, og da Janet, en annen som deler flyinteressen hans blir påkjørt mens hun er i flyet, frykter han det verste. Samtidig er en mann funnet livløs i vannet. Selv om det er påsketider, er det kaotiske tilstander.

 

Den siste festen. Krim utgitt på norsk i 2022.

Første bok i krimserien om Leo og Ffion. Leo krangler med ekskona fordi hun stadig kommer med trusler etter en hendelse med sønnen, og Ffion bor midlertidig hos sin mor. Hun og Leo er nye makkere, og i landsbyen deres har alle fått med seg at en stor kjendis er død. Landsbyens kjendis, som er både elsket og hatet. Det er en kjent sak at han hadde en stalker, men var det virkelig stalkeren som tok livet av ham, eller har han selv rotet seg bort i noe som ingen andre visste noe om? 

 

VM i hurtig- og lynsjakk er dessverre over. Synd det ikke er mer å følge med på. Men fint at det går hver jul, da jula blir mer overkommelig. ♞♚

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

 


 Motiver er fra denne boka:

 
Creative Haven: Enchanted Christmas - Teresa Goodridge
 
 


Motivene er fra denne boka:

 
Skumringstimen - Maria Trolle
 
God nyttårshelg. 
 
Ukas låt: Adieu - Rammstein

2 kommentarer:

  1. Jeg har hatt fri fra jobb i romjulen, så jeg er skikkelig forvirret ang. hvilken dag det er. Lørdag altså, nyttårsaften, god å få spikret den. Du er like flink å fargelegge som før, kjekt å se på kunsten din, og bøkene ser spennende ut.
    Takk for det gamle Ina, og riktig godt nyttår når den tid kommer :)

    SvarSlett
  2. Er førtidspensjonist, så er alltid forvirret hvilken dag det er. Dagene er jo så like, så det skal ikke være enkelt. Skjønner hva du mener.
    Tusen takk og det er bare å hive seg på, for det er mange spennende fargeleggingsbøker å velge i, både enkle og de krevende. Man kveler noen tide.

    Det samme til deg, Tine. Er spent på hva du kommer til å lese i 2023. =)

    SvarSlett