13. september 2021

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
House of Leaves av Mark Z. Danielewski, The Stand av Stephen King  The Final Girl Support Group av Grady Hendrix, Something Wicked This Way Comes av Ray Bradbury, The Homecoming av Andre Pyper, er fra egen boksamling
 
 
Bøker som ble lest i forrige uke:

Når alle klokker har stanset - Ninni Schulman
The Final Girl Support Group - Grady Hendrix

Antall leste sider:

361 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

🖉 Nelly Rapp og ånden i flasken - Martin Widmark & Christina Alvner
🖉 Når alle klokker har stanset - Ninni Schulman
🖉 The Final Girl Support Group - Grady Hendrix

Bøker som leses nå:

🕮 Something Wicked This Way Comes - Ray Bradbury
🕮 Seksten hester - Greg Buchanan
🕮 The House of Leaves - Mark Z. Danielewski
🕮 The Stand - Stephen King

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Morfar pustet med havet - Trude Teige
⃞   The Homecoming - Andrew Pyper

To litt forskjellige bøker ble lest ut i forrige uke. En krim og en horror/slasher. Jeg ville så gjerne at The Final Girl Support Group skulle bli en av mine nye favoritter, men det ble den dessverre ikke. Er også nøye med ikke å ha forventninger, for det lønner seg ikke. Ga den terningkast 3 og terningkast 3 betyr for meg godkjent, så den er ikke dårlig. Savnet bare mer guts. Når alle klokker har stanset var en god svensk krim, men synd at drama overskygget selve krimsaken og den noe overnaturlige delen. Syntes de voksne ble noe masete og klengete. Ungdommene var mer voksne i den boka. Jeg kommer ikke til å skrive hva bøkene handler om og hva jeg synes, siden det er allerede skrevet anmeldelse av begge to.

For noen netter siden begynte jeg å lese en noe ukjent krimbok: Seksten hester av Greg Buchanan. Den er noe grotesk, kan man si. Spesielt åstedet som skal undersøkes.Flere hester er drept på et makabert vis og dandert på en spesiell. Er det satanister som står bak dyreplageriet, en overnaturlige hendelse, eller gjennomført av syke mennesker? Politibetjent Alec Nichols og veterinærpatolog Cooper Allen møtes for første gang i håp om å løse denne grotske saken.

Liker den godt så langt. Den har en fin og rolig tempo, med gode beskrivelser av en engelsk badeby som er nærmest blitt til en spøkelsby og gode karakterskildringer. Kjeder meg ikke ennå. Det er en noe stor bok, men innholdet føles ikke tungt.

Ved siden av leser jeg House of Leaves av Mark Z. Danielewski og The Stand av Stephen King. Begge bøkene har jeg ikke rørt på en stund. Ikke fordi jeg ikke liker dem, men leselysten har variert noe i det siste. Samtidig er det jo bøker jeg leser i når jeg har lyst. Derfor jeg kaller dem langtidsprosjekter.

I dag begynte jeg å lese Something Wicked This Way Comes av Ray Bradbury som ble utgitt i 1962, men venter med å si mer om den i helga, når jeg har blitt bedre kjent med boka, for leste ikke voldsomt mye i dag.

De neste bøkene på leselista blir Morfar pustet med havet av Trude Teige som jeg har hatt en stund. Kjenner henne best fra Tv-skjermen tidligere, men har ikke lest noe av henne ennå. Og hvis jeg blir ferdig med noen bøker i denne uka skal jeg lese The Homecoming av Andrew Pyper. Den skulle jeg egentlig lese i september i fjor, men dit kom jeg ikke, så hvorfor ikke nå? Har jo allerede begynt med oppvarmingen til Halloween. 👻

Ellers håper jeg på en bedre leseflyt i denne uka for kan ikke miste leselysta nå som det er bokhøst og oppvarming til Halloween. I forrige uke har jeg ikke lest så lite siden uke 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar