27. november 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Tom for ord - Stephanie Butland
* Friend Request - Laura Marshall

Antall leste sider i forrige uke:

660 sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Hendig mann søkes - Jöns Hellsing
The Other Woman - Laura Wilson

Bøker som leses nå:

* Classic Campfire Stories - William W. Forgey
* Mer - Hakan Günday
* Atonement - Ian McEwan

  Planlagte bøker denne uken:

* Classic Campfire Stories - William W. Forgey
* Mer - Hakan Günday
* Atonement - Ian McEwan
* Nå skjer det - Sofia Nordin

Det ble lest litt i forrige uke også, og jeg fikk også skrapet opp flere anmeldelser denne gang enn til vanli, i de siste ukene. Så håper det fortsetter sånn, men man vet jo aldri. :)

Natt til torsdag leste jeg ut Tom for ord av Stephanie Butland, og den  var helt grei. Det som plaget meg mest med den var språket fordi tonen var litt vel rosablogg aktig. Samme natt begynte jeg så vidt å lese Mer av Hakan Günday som jeg skal fortsette med.

Utover lørdagen leste jeg ut en annen bok og det var Friend Request. Den var skuffende kjedelig. Synes at bøker i thrillersjangeren blir mer og mer like, men har ikke gitt opp sjangeren ennå.

Samme dag som jeg leste ferdig Friend Request, begynte jeg å lese Classic Campfire Stories av William W. Forgey, som jeg selvfølgelig skal fortsette med. Helt siden jeg var liten har jeg vært glad i skrekkhistorier og spøkelseshistorier, selv om det ikke skremmer noe nå i voksen alder, men det er fremdeles underholdende. Favorittserier som liten var Are You Afraid of the Dark? og Tales from the Crypt. :) Så siden da har jeg vært glad i skrekkhistorier og horror generelt..

I helga kom jeg meg også videre i Atonement av Ian McEwan og må innrømme at jeg sliter litt med den. Historien i seg selv er interessant, men det er språket som er så tørt at det av og til føles ut som tvangslesing. Så jeg har en følelse av at det er Barneloven jeg fremdeles liker best av McEwan så langt. Har også lest Saturday av ham, og syntes den var så som så. Ikke helt det store den heller.

Så denne uka skal jeg lese videre i Classic Campfire Stories, Mer og Atonement. Blir det tid til overs skal jeg begynne å lese Nå skjer det av Sofia Nordin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar