16. september 2017

Helgelektyre(210)


Guden - Jørgen Jæger
Berge - Jan Kjærstad
The Wind Through the Keyhole - Stephen King

Jeg har vært borte i noen dager, derfor er jeg litt sent ute med helgelektyreinnlegget enn til vanlig, men bedre sent enn aldri. :)

I'm Thinking of Ending Things - Iain Reid

Forrige tirsdag leste jeg ut I'm Thinking of Ending Things av Iain Reid. Det var en høyst spesiell bok, men jeg litke den svært godt. Samme kveld begynte jeg på en ny bok og det var: Guden av Jørgen Jæger. Jeg skal også fortsette å lese i Berge av Jan Kjærstad som jeg har lest i en stund. Blir muligens ferdig med den i natt. Jeg skal også lese videre iThe Wind Through the Keyhole av Stephen King. Hvis jeg blir ferdig med enten Guden eller Berge i helga, skal jeg begynne på Rose Madder av Stephen King. Siden han fyller 70 år i neste uke, den 21.september, leser jeg litt ekstra av ham og skal gjøre det resten av året også. Han er tross alt min forfatterhelt, og jeg har kest bøkene hans siden tidlig på ungdomsskolen.

Så dette er bøkene jeg skal konsentrere meg om i helga. Blir nok ikke ferdig med alle, men har kommet godt i gang.

Dagdrømmer - Hanna Karlzon

Jeg har selvfølgelig fargelagt litt denne uka også. Jeg er ikke helt ferdig med motivet, men har ikke mye igjen heller. Motivet er fra fargeleggingsboka: Dagdrømmer av Hanna Karlzon. Så jeg har litt å holde på med denne helga også.God helg.

Ukas låt: Square Hammer - Ghost4 kommentarer:

 1. Håper du får en flott helg, og kos deg med lesingen. For en fin fargeleggingsbok! Mine har kun motiv fra Harry Potter(som er supert det også), men burde vel utforsket andre motiver også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og lige så. :)

   Ja, denne fargeleggingsboka er flott og det er mange forskjellige motiver å velge mellom. Det tar tid å fargelegge disse fargeleggingsbøkene og tør ikke å tenke på hvor lang tid de som lager disse bøkene bruker når de tegner hver enkel motiv. :)

   Det er mange fargeleggingsbøker der ute så det er bare å utforske. Jeg går aldri lei av dette og hamstrer stadig nye. :)

   Slett
 2. Jeg gleder meg til å høre hva du synes om The Wind Through the Keyhole, og Guden. Begge to synes jeg er fine, men det er klart den første er favoritten :-)
  Ha en fin søndag, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke kommet så langt i The Wind Through the Keyhole ennå og Guden er jeg usikker på hvordan jeg liker så langt. Det vil tiden vise. :)


   Tusen takk og i lige måde, Astrid Terese. Håper du får tid til å lese litt mellom studiene. :)

   Slett