18. september 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* I'm Thinking of Ending Things - Iain Reid
* Berge - Jan Kjærstad

Antall leste sider i forrige uke:

585  sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Bøker som leses nå:

* Guden - Jørgen Jæger
* Rose Madder - Stephen King
* The Wind Through the Keyhole - Stephen King

 Planlagte bøker denne uken:

* Guden - Jørgen Jæger
* Rose Madder - Stephen King
* The Wind Through the Keyhole - Stephen King
* Feberdrøm - Samanta Schweblin

Forrige tirsdag leste jeg ut I'm Thinking of Ending Things av Iain Reid og den likte jeg veldig godt. Samme dag begynte jeg å lese Guden av Jørgen Jæger. Er litt usikker på den så langt, men får se etter hvert om den faller i smak eller ikke. Natt til lørdag leste jeg ut Berge av Jan Kjærstad. Samme natt begynte jeg å lese Rose Madder av Stephen King. Siden Stephen King fyller 70 år senere i denne uka, så skal jeg lese mer av ham resten av året. Har lest bøkene hans siden jeg begynte på ungdomsskolen. Jeg har jo selvfølgelig ikke lest alle bøkene hans da han har skrevet utrolig mange, men har lest kanskje de mest kjente, og min favorittbok av ham og min favorittbok ellers er og blir, Pet Sematary. Det er også mange bøker jeg ikke har lest av ham og som jeg vil lese, og skal prøve å få lest en del bøker av King før året er omme.

Jeg skal også lese videre i samlesingen avThe Wind Through the Keyhole av Stephen King. Håper å komme meg videre i den denne uka for fikk ikke så mye tid til den i forrige uke, og hvis jeg enten blir ferdig med Guden eller Rose Madder, skal jeg begynne på Feberdrøm av Samanta Schweblin.

Skal også prøve å få til flere anmeldelser i denne uka siden det ble så få i forrige uke. Ingen uker er like, så tar det litt som det kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar