25. april 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Alltid Alice - Lisa Genova

Antall leste sider i forrige uke:

366 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Bøker som leses nå:

Bøddel (Mathias Fliegenring 1685 - 1729) - Torgrim Sørnes (fakta,oppslagsverk,historikk/voksen)
Ingen vei tilbake - Tove Alsterdal (krim/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Forrige lørdag ble jeg ferdig med Alltid Alice av Lisa Genova. Jeg brukte litt tid på den siden den består av et alvorlig tema som er Alzheimers sykdom, så den boka ville jeg drøye og bruke litt tid på. Men så rusher jeg aldri gjennom noen av bøkene jeg leser heller for lesing er tross alt ingen konkurranse. I hvert fall ikke for min del. Jeg leser fremdeles Ingen vei tilbake av Tove Alsterdal som jeg skal fortsette med, og lørdagskvelden begynte jeg på Bøddel (Mathias Fliegenring 1685 - 1729) av Torgrim Sørnes. Jeg blir nok både ferdig med denne og Ingen vei tilbake i løpet av uka og da skal jeg begynne på Skrekkens hus av Hugh Zachary. Har tolv av disse Casino Grøsser bøkene som ble utgitt for mange år siden. En horrorbokserie som besto av enkeltstående bøker skrevet av forskjellige forfattere. Skulle ønske de ga dem ut igjen. Leste dem for mange, mange år siden så har tenkt å gjenlese de få av serien jeg har. Håper å begynne på enda en bok før uka er over, men sier ikke hvilken det blir ennå.

(Bildet hentet fra google).

 Det er siste uka med Norway Chess, men skjønner ikke hvorfor TV2 Sportskanalen sender det. Tror de har sendt hele sendingen i kun to dager, de andre dagene har blitt avbrutt med hockey og rally, og flyttet resten av sendingen over på TV2 Sumo. Hvorfor  ikke sende hele sjakkturneringen uavbrutt istedet og flytte over andre type sport på TV2 Sumo siden sjakk ikke blir så ofte sendt på TV? Skulle ønske det var VGTV som sendte sjakk som før for da var det ikke slike avbrytninger. Hockey, rally, fotball er det jo mer enn nok av fra før så det kunne ha blitt flyttet over på TV2 Sumo istedet.

 Forrige lørdag var det Verdens bokdag. Jeg markererte ikke det på bloggen fordi jeg leser så og si hver dag så Verdens bokdag er det på en måte hver dag ...Så fikk ikke dårlig samvittighet av å ikke markere det skriftlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar