15. november 2013

Helgelektyre(19)

Har fullført to bøker så langt denne uka og det er disse.

 Drømmegjengeren - Samantha Shannon

Har ikke tenkt å gjenfortelle hva denne boka handler om. Det er jeg for lat til akkurat nå. Hele anmeldelsen kan dere lese her hvis det er av interesse... Kort fortalt: syns den er meget oppskrytt. 


Last days - Adam Nevill

Last days ble jeg endelig ferdig med i går kveld. Brukte noen uker på den (flaut). Jeg bruker som regel ikke flere uker på å bli ferdig med en bok, men sånn blir det bare enkelte ganger. Hele anmeldelsen kan dere lese her!

I helga blir det norsk litteratur på meg. Må jo lese og finne ut hva norske forfattere har å by på også, ikke bare utenlandske hele tiden. Jeg liker å variere litt. Ja takk, begge deler.

Min kamp 3 - Karl Ove Knausgård

Og det skal bli godt å fortsette med Min Kamp 3 i helga. Er fortsatt overrasket over hvor godt jeg liker de bøkene. Hadde ikke trodd det ville være noe for meg, men der tok jeg feil. Jeg er også veldig glad i Knausgård skrivestil. Den er muntlig og direkte. Ikke noe visvas der i gården.

Hulemannen - Jørn Lier Horst

Og jeg skal selvfølgelig også bruke helga til å fortsette å lese i Hulemannen som jeg begynte på om tirsdagskvelden. Fikk den som leseeksemplar av Gyldendal. (Tusen takk). Jeg leste både Vinterstengt og Jakthundene av ham i fjor og likte begge bøkene godt, spesielt Jakthundene. Syns personlig at Jørn Lier Horst er bedre enn Jo Nesbø. Siden jeg likte de to forrige bøkene av JLH så godt, så har jeg selvsagt høye forventninger til Hulemannen og begynnelsen har så langt vært lovende.

Har du lest noen av disse bøkene og hva skal du lese i helga?
God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar