13. april 2011

Fossefall(29) Onde hensikter - i salg førstkommende fredag!

Tiden går så fort (selv om jeg ikke alltid merker den, og hva er tid, sånn egentlig???). Men tenke jeg skulle bare nevne at neste bok i Fossefallserien er i salg førstkommende fredag. Litt uvanlig at den kommer på en fredag og ikke mandag. Men det har vel noe med påska å gjøre og jeg klager heller ikke over å få tak i boka akkurat når påska starter!
 


«Jeg har mer å fortelle. Det er tydelig at du ikke har fått med deg hva det er som har skjedd med Kajsa?»
«Kajsa?» Ola så undrende på fru Vinge.
Hun smilte ondt. «Ja, så du henne da du kom hjem?»
«Hva mener du med det?»
Fru Vinge gikk bort til vinduet, stilte seg med ryggen til ham. «Ulla har bortført Kajsa,» hvisket hun.


Som vanlig syns jeg smakebiten og baksideteksten avslører litt for mye. Vi vet allerede hva som kommer til å skje i neste bok selv om det ikke gjelder alt. Men syns at baksideteksten ikke skulle ha vært på mer enn en – to linjer eller ingen baksidetekst heller. Smakebitene har vært greie så langt, men også her syns jeg den avslører litt? MEN det dreper ikke spenningen for min del. Jeg er en fast Fossefall-leser og gleder meg til å ta fatt på neste bok. Syns det er både en koselig, uhyggelig og spennende serie. Den har litt av alt! Tittelen høres også lovende ut for min del, så ondskapsfull som jeg er …
BAKPÅ

Amalie finner Svarta i Trollkjella, et mystisk tjern som hun oppdager rett ved Furulia. Ola, som har fått nye opplysninger om fru Vinge, drar for å forhøre henne. Det viser seg at konen var Karolius’ ungdomskjæreste, og helt siden han forlot henne, har hun vært besatt av hevn. Denne gangen har fru Vinge manipulert Ulla og Mikkel til å gjøre jobben, og de rammer Ola og Amalie på verst tenkelige vis.

2 kommentarer:

 1. :mrgreen: Kos deg med Fossefall i påsken, Rufsa!

  Hilsen Jorunn

  SvarSlett
 2. rufsetufsa20:42

  Tusen takk, Jorunn! Jeg gleder meg!
  Kos deg i påsken du også, med eller uten Fossefall :)
  Hilsen Rufsa

  SvarSlett