20. november 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Holly av Stephen King, Boy in the Box av Marc E.Fitch, The Nesting av C.J. Cooke, og Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

The Nesting - C.J. Cooke 
Store små eventyr - Andreas Veie-Rosvoll

Antall leste sider:

335 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Hundedager - Geir Tangen

Bøker som leses nå:

📖Skygger - Sara Strömberg
📖Holly - Stephen King
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Boy in the Box - Marc E. Fitch
📖Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

📖Den stille leieboeren - Clémence Michallon
📖Patrioter - Ingar Johnsrud

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Store små eventyr av Andreas Veie-Rosvoll og Boy in the Box av Marc E. Fitch, og lese videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett.

Jeg ble ferdig med Store små eventyr av Andreas Veie-Rosvoll, men ikke Boy in the Box av Marc E. Fitch, men leste et godt stykke i den, og Aftentid og morgengry av Ken Follett åpnet jeg ikke i det hele tatt ...

Jeg trenger egentlig ikke å nevne det da antall sidetall er såpass lite denne gang. Det har ikke vært så lite siden uke 36. Har ikke noe med bøkene å gjøre, men noen ganger frister andre hobbyer mer, når det er en periode man har lest mye ellers. Så lesingen i forrige uke var noe stakkato.

Natt til fredag hørte jeg ferdig lydboka The Nesting av C.J. Cooke og den likte jeg ikke i det hele tatt. Likte stemmen til lydbokinnleseren, men ikke handlingen. Det ble altfor mye om morskap og amming i detaljer. Skjønner det er en naturlig del av livet, men noe masete når det overkjører hele handlingen. Men skal prøve meg på en annen bok av C.J. Cooke en gang for liker å gi forfatterskap to-tre sjanser for å vurdere om det er bøker for meg eller ikke.

I går kveld leste jeg ut Store små eventyr av Andreas Veie-Rosvoll som en roman. Jeg likte deler av handlingen, men ble ikke helt fan av fortellerstemmen. Det ble noe stykkevis og delt, selv om jeg skjønner poenget med det, og savnet mer flyt. Den klarte ikke å holde på interessen min hele veien.

I morgen begynner jeg på en ny bok og det er Skygger av Sara Strömberg. Den vet jeg nesten ingenting om, og det er slik jeg foretrekker det, når jeg skal lese en bok. Svensk krim er ofte bra, så vi får se med denne.

Om natta leser jeg Holly av Stephen King som jeg liker godt. Det er kke ren horror, men krim med horrorelementer, og liker denne bedre enn de to forrige bøkene han ga ut. Dette er mer min gate og den King jeg har savnet.

Som nevnt åpnet jeg ikke Aftentid og morgengry av Ken Follett forrige uke heller på grunn av dårlig leselyst og andre bøker fristet mer. Har ikke noe med boka å gjøre, men må åpne den snart, hvis jeg skal klare å bli ferdig med den innen 2023. Noen ganger trenger man en pause.

Men leste et godt stykke videre i Boy in the Box av Marc E. Fitch og liker den bedre. Grunnen til at jeg brukte langt tid på å komme i gang med den, var på grunn av liten og tett skrift, men begynner å venne meg til det nå og handlingen har fått mer flyt. Liker også dysterheten og er spent på fortsettelsen.

Leste også en del i Do You Dream of Terra -Two ? av Temi Oh, som jeg leser sammen med en annen bokblogger. Fremdeles usikker på hvordan jeg liker den. Er ikke så glad i disse begavede ungdommene som ble utvalgt, men synes det er spennende å lese om senioerene som er med, selv om det ikke er dem som er i fokus.

De neste bøkene på leselista, er: Den stille leieboeren av Clémence Michallon som jeg har sett mye av i det siste, og Patrioter av Ingar Johnsrud. Har lest en bok av ham tidligere, og det var: Gudmoren. Så det blir fremdeles litt krim, thrillere og horror fremover ...

Mål for denne uka er kanskje å lese ut Holly av Stephen King og Boy in the Box av Marc. E. Fitch siden det er mer realistisk denne uka, og lese videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett.

Må sette i gang lesingen på ordentlig, da jeg har mange bøker jeg har lyst til å få med meg før året er over.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar