18. januar 2019

Helgelektyre(280)

The Wrong Girl (Return to Fear Street, 2) - R.L. Stine
Slå på ring - Frode Eie Larsen
En dag i desember - Josie Silver

Jeg har ikke lest ut noen bøker i denne uka ennå. og jeg leser fremdeles The Wrong Girl av R.L. Stine. Den begynte jeg å lese forrige søndag, men jeg har kommet et godt stykke i den, og blir muligens ferdig med den i kveld. Det spørs hvor lenge dagens sjakkparti varer i Tata Steel Chess.The Wrong Girl er bok to i Return of the Fear Street, og har en følelse av at jeg liker den forrige, You May Now Kill the Bride bedre, fordi denne karakteren Poppy fraThe Wrong Girl, er virkelig irriterende å lese om. Dette er en frittstående serie som ikke trenger å leses i kronologisk rekkefølge. Nye hendelesr og karakterer dukker opp i hver bok.

Har også kommet et stykke videre i Slå på ring av Frode Eie Larsen. Jeg tror jeg blir ferdig med den i løpet av helga, men er ikke helt sikker. Jeg blir enten ferdig med den i helga eller tidlig neste uke. for har ikke mye igjen.

En bok jeg har bestemt meg for å lese ut i helga er En dag i desember av Josie Silver, for jeg makter ikke å bruke enda en uke på den. Det er hverken min sjanger eller min type persongalleri. Så gleder meg til å bli ferdig med den. Boka er for "barnslig" for meg.

Andre bøker jeg leser ved siden av er Ligg unna kjelleren! av R.L. Stine som jeg også muligens blir ferdig med i helga, og jeg leser videre i Perfume av Patrick Süskind, som jeg liker veldig godt.

Så i helga, selv om det er litt urealistisk har jeg som mål å bli ferdig med alle de tre bøkene på bildet, The Wrong Girl, Slå på ring, En dag i desember pluss Ligg unna kjelleren!. Jeg sier det er urealistiske mål siden det er sjakk på tv i helga, så jeg vet egentlig ikke hvor mye jeg får lest. Men noen mål må man ha, enten de er realistiske eller ikke. 😊

Jeg har også fargelagt en god del i denne uka, og har blitt ferdig med tre motiv:

Alle motivene er fra denne boka:

Secret Garden - Johanna Basford


Så i helga er det å bare og lese videre i disse bøkene, se på sjakk, fargelegge og game litt. Det vanlige. 😊

God helg.

Ukas låt: Lost in the Echo - Linkin Park2 kommentarer:

 1. Misunner deg at du klarer å lese i flere bøker samtidig. Jeg forsøker av og til, men da blir det bare surr for meg. Jeg har ikke lest En dag i desember, men tenker at det er som for deg, ikke den type bøker jeg liker å lese. Men av og til leser jeg slike bøker, nesten for å minne meg selv om at de må jeg ikke lese. Lykke til med lesingen i helga. Selv leser jeg nå Svarthuset av Peter May. God bok, samtidig har jeg på en måte mistet "kontakten" med krimsjangeren. Synd, for jeg leste mer krim før. Håper det blir bedre når jeg får konsentrert meg om den i helga.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, lenge siden sist. =)

   Liker egentlig ikke å lese i mange bøker samtidig jeg heller, men samtidig klarer jeg ikke å bare holde meg til en bok av gangen. Et dilemma det der. =)

   Er ikke glad i sjangeren som En dag i desember jeg heller, men leser slike sjangere av og til for å ha noe lett. Man må ha noe lettbent av og til.

   Leser fremdeles krim. Jeg er glad i den sjangeren ennå, selv om det ikke er det jeg leser mest av for tiden, så skjønner hva du mener. Leste Svarthuset i fjor, og det er en stødig krim, men ble ikke like begeistret som mange andre. Håper du får konsentrert deg om boka i helga og at du blir glad i krim igjen. =)

   Slett