14. januar 2019

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Stranger Diaries - Elly Griffiths
* Min historie - Michelle Obama 
* Burnt Offerings - Robert Marasco 

Antall leste sider i forrige uke:

  542 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Woods are Dark - Richard Laymon

Bøker som leses nå:

* The Wrong Girl (Return to Fear Street, 2) - R.L. Stine
* Slå på ring - Frode Eie Larsen
  * Ligg unna kjelleren! - R.L. Stine
* En dag i desember - Josie Silver
* Perfume - Patrick Süskind  
  
  Planlagte bøker denne uken:

* The Wrong Girl (Return to Fear Street, 2) - R.L. Stine
* Slå på ring - Frode Eie Larsen
  * Ligg unna kjelleren! (Grøsserne, 2) - R.L. Stine
* En dag i desember - Josie Silver
* Perfume - Patrick Süskind 
* Craven Manor - Darcy Coates
* Brent av solen - Laura Lippman

2019 har begynte heldigvis med jevnlig lesing, og det ser ut til å fortsette. 

Forrige tirsdag leste jeg utThe Stranger Diaries av Elly Griffiths. Den leste jeg sammen med en annen bokblogger, og hun leste den ut før meg. Jeg likte boka godt. Saken trakk litt ned fordi den ble litt for enkel, men likte skrivemåten veldig godt, og boka bød på fascinerende persongalleri. 

Natt til lørdag ble jeg ferdig med Min historie av Michelle Obama. Det er en god biografi, men savnet å komme mer på det "personlige" plan. Man får vite om bakgrunnen hennes, familien hennes, forholdet mellom henne og Barack Obama. Man vet hva slags kvinne hun er, men følte ikke at jeg ble bedre "kjent" med henne, noe som er meningen med memoarer/biografier.

I går leste jeg ut Burnt Offerings av Robert Marasco. Den likte jeg veldig godt. Det er en gammel bok som holder seg godt. Ikke en bok til å bli "skremt" av, men likte stemingen veldig godt og handlingen er veldig interessant. Det er en sånn handling man lett blir dratt inn i og persongalleriet var også spennende å bli kjent med, i hvert fall Ben. En morsom type som er litt småsur og den overforsiktige i forholdet.

Natt til søndag begynte jeg med en ny bok og det er; Slå på ring av Frode Eie Larsen. Har ikke kommet så veldig langt ennå, så er for tidlig å si om jeg liker den eller ikke. Jeg begynte også på en ny bok i går, etter å ha lest ferdig Burnt Offerings. Da begynte jeg å lese The Wrong Girl som er bok to i Return to Fear Street av R.L. Stine. Jeg leste forrige bok You May Now Kill the Bride i fjor. Return to Fear Street er reboot av Fear Street som først ble utgitt på 90-tallet.

Ved siden av "hovedbøkene" leser jeg andre bøker litt av og på, og det er; Ligg unna kjelleren! av R.L. Stine som er bok to i Grøsserne (Goosebumps), En dag i desember av Josie Silver, og Perfume av Patrick Süskind.

Har som mål å bli ferdig med minst to av bøkene jeg leser i, og da skal jeg begynne å lese disse bøkene: Craven Manor av Darcy Coates. Halloweensesongen er for lengst over, men trenger litt mørkt lesestoff året rundt. Håper også å begynne og lese Brent av solen av Laura Lippman.Så får vi se hva jeg rekker og ikke. 😊

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar