19. november 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Hels nidinger - John Olav Oldertrøen
 
Antall leste sider i forrige uke:

486 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Tante Ulrikkes vei - Zeshan Shakar 

Bøker som leses nå:

* Unge muslimske stemmer (om tro og ekstremisme) - forskjellige forfattere
* Trick or Treat - Jackson Sharp
* Everything Under - Daisy Johnson
   
  Planlagte bøker denne uken:

* Unge muslimske stemmer (om tro og ekstremisme) - forskjellige forfattere
* Trick or Treat - Jackson Sharp
* Everything Under - Daisy Johnson
    * Den gåtefulle Oberon Qvist - Knut Nærum
  * The After Wife - Cass Hunter

Det går litt trått med lesemodusen for tiden, men jeg leser. I forrige uke ble jeg ferdig med en bok, og det var Hels nidinger av John Olav Oldertrøen. Jeg likte den, men ikke alt. Likte den trolske og mystiske stemningen, bedre enn kjærlighetsdelen. Synes den ødela litt, men så er den beregnet for ungdom, så da er litt kjærlighet kanskje litt forventet også? For min del ble den delen litt klisjéaktig, og ødela noe av den mørke delen av boka. Men mer om det kommer i en anmeldelse når den tid kommer.

Jeg orket ikke å begynne på en ny bok samme natt, så begynte ikke å lese en ny bok før i natt. Da begynte jeg å lese; Trick or Treat av Jackson Sharp.

Jeg leser også fremdeles i Everything Under av Daisy Johnson, som jeg fremdeles sliter med fordi jeg finner aldri flyten i den. Jeg leser den sammen med en annen bokblogger, og hun har nettopp lest den ut. Skal prøve å bli ferdig med den før uka er omme.

 Jeg leser også fremdeles i Unge muslimske stemmer (om tro og ekstremisme) som er skrevet av mange forskjellige bidragsytere. Den tar også litt tid fordi det er en pensumaktig bok med mye fakta å forholde seg til, så da går det litt tregere av den grunn.

Tror jeg blir ferdig med Everything Under, og muligens Trick or Treat av Jackson Sharp før Unge muslimske stemmer. Og håper da å få begynne på to bøker før uka er over. Da skal jeg lese Den gåtefulle Oberon Qvist av Knut Nærum, og The After Wife av Cass Hunter.

Har lyst til å ta igjen en god del lesing da det har gått veldig trått i det siste av en eller annen grunn. Liker å lese flytende istedet for stykkevis og delt, må jeg innrømme. Men det er ikke bestandig lesing går som planlagt. Så håper lesingen blir mer flytende og går mer av seg selv i denne uka. 😊

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar