5. juni 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

Bucky F*cking Dent - David Duchovny
Jeg ser deg - Clare Mackintosh

Antall leste sider i forrige uke:

475 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Lille Linerle - Myriam H. Bjerkli 

Bøker som leses nå:

Her Every Fear - Peter Swanson
Avgrunnsblikk - Jørgen Brekke
* The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King

Planlagte bøker denne uken:

Her Every Fear - Peter Swanson
Avgrunnsblikk - Jørgen Brekke
* The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King
* Tinderella - Heidi Nathalie Hovland
* Løpegutten - Gabriella Ullberg Westin

I forrige uke leste jeg ut to bøker og de ble lest ferdig på samme dag. Natt til onsdag leste jeg ut Bucky F*cking Dent av David Duchovny, og på dagtid leste jeg ferdig Jeg ser deg av Clare Mackintosh.

Samme natt som jeg ble ferdig med Bucky F*cking Dent begynte jeg på Avgrunnsblikk av Jørgen Brekke som jeg fremdeles leser, men har ikke mange sider igjen.  Onsdagskvelden begynte jeg på Her Every Fear av Peter Swanson som jeg også ikke er ferdig med. Den vil jeg bruke litt tid på fordi jeg liker den veldig godt og vil ikke at den skal ta slutt helt ennå. Sånn er det med noen få bøker.

Når jeg blir ferdig med Avgrunnsblikk eller Her Every Fear, skal jeg begynne på Tinderella av Heidi Nathalie Hovland. Hvis det blir tid til overs mot slutten av uka skal jeg begynne på Løpegutten av Gabriella Ullberg Westin.

Jeg skal også lese videre i The Dark Tower av Stephen King.

Mellom leseøktene skal jeg se på Norway Chess som endelig begynner i kveld. Jeg har fulgt med på sjakk siden 2012, ikke spesielt lenge, men synes bare det er så fascinerende. Tv2 sendte dessverre ikke Tata Steel Chess tidligere i år, på grunn av håndballturnering. Synd at TV2 prioriterer nesten bare ball og skisport, som om det ikke er nok fra før av:) Men de sender i det minste Norway Chess. Skulle ønske at det var VGTV som sendte det istedet for jeg liker det panelet bedre, men tror de sender sjakk bare når det er VM. I denne uka blir det litt lesing og sjakktitting. En fin kombinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar