10. april 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

Noe skal skje - Therese Aasvik
 
Antall leste sider i forrige uke:

300 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

We Were Liars - E. Lockhart

Bøker som leses nå:

Before the Fall - Noah Hawley
Aller siste utvei - Federico Axat
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft 
* The Dark Tower 6 (Song of Susannah) - Stephen King 

Planlagte bøker denne uken:

Before the Fall - Noah Hawley
Aller siste utvei - Federico Axat
* The Dark Tower 6 (Song of Susannah) - Stephen King
* Be aldri om nåde - Martin Österdahl
* De dødes tjern - André Bjerke
* Unmasked (The True Story of the World's Most Prolific, Cinematic Killer) - Michael Aloisi & Kane Hodder

Natt til søndag leste jeg ut Noe skal skje av Therese Aasvik, og rett etterpå begynte jeg å lese; Aller siste utvei av Federico Axat. Jeg skal også lese videre i Before the Fall av Noah Hawley. Jeg skal også lese videre i Song  of Susannah som er den sjette boka i The Dark Tower serien av Stephen King. 

Nå som det er påsketid skal man lese litt ekstra. Det skal også jeg. Blir jeg ferdig med noen av de nevnte bøkene skal jeg begynne på Be aldri om nåde av Martin Österdahl. Jeg skal også selvfølgelig lese De dødes tjern av André Bjerke. Det har vært min faste påskelektyre helt fra jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg liker atmosfæren i den boka så godt og skrekkelementene selv om det egentlig er krim. Jeg liker ikke lydbøker, men jeg eier noen cd'er fra Radioteatrets samling og jeg har De dødes tjern som hørespill. Vanlig opplesing orker jeg ikke og vil heller da lese selv, men liker hørespill fra Radioteatret veldig godt og deres versjon av De dødes tjern er utrolig god. Vel verdt å høre på.
 
Neste bok på min leseliste erUnmasked (The True Story of the World's Most Prolific, Cinematic Killer) av Michael Aloisi & Kane Hodder. Jeg er kanskje litt i overkant interessant i horrorsjangeren, både i bok og filmformat. Det meste fra den sjangeren er bare tull, er klar over det, men den har også noen perler og sin sjarm. Kane Hodder er både stuntmann og skuespiller i den sjangeren, og er mest kjent for å ha vært Jason Voorhees fra Friday the 13th filmene flest ganger. Han har også vært med i filmer som Hatchet, og har påvirket i over flere hundre filmer. Det er ikke mange biografier jeg leser, men leser det når det gjelder personer som er fascinerende og er noe mystiske av seg.

Tar meg en liten pause fra Necronomicon av H.P. Lovecraft for å lese litt ekstra påskekrim. Leste litt i den i går, og skal fortsette den tråden i neste uke.

Tror neppe jeg blir ferdig med alle disse bøkene i løpet av uka, men det gjør ikke noe. Synes bare det er greit å sette seg opp en leseliste å gå etter. Da slipper man å sløse bort mye tid på å velge neste bok man skal lese.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar