28. februar 2013

Rene julaften!

Kom hjem til en gravid postkasse i dag. Skulle gjerne ha tatt bilde av den, men jeg tar så sjeldent bilder at jeg tenkte ikke på det. Uansett så var den ganske bulete og lokket halvveis nede. Et komisk og gledelig syn.

Bestilte meg noen bøker gjennom bokklubben.no siden de hadde noen fine priser der angående mammutsalget. Var innom mammutsalg i nærmeste bokhandel forrige uke, men den bohandelen er så liten at det var ikke så mye å velge og tenkte jeg kunne benytte nettet. Bestiller jo så mange bøker på nettet ellers i året. Der finner man jo stort sett bøkene man vil ha på en enkel og grei måte. Jeg bestilte disse bøkene på slutten av forrige uke, og de dukket opp allerede i dag.

Bøkene jeg "snakker" om er disse: 


 Har ikke tenkt å skrive så detaljert angående disse bøkene, om hva de handler om osv. Gidder ikke å gjøre det nå for er ikke i skrivemodus for tiden.

Middagen - Herman Koch

Spøkelsene på Frostøy: Bak dødsfjellet - Hilde Hagerup

Alltid Alice - Lisa Genova

Ved elven - John Hart


Det ble en liten blanding av sjangre denne gangen også. Litt krim og vanlige romaner.

Så mangler ikke lesestoff foreløpig med tanke på alle de uleste bøkene jeg har i hylla som har ventet på å bli lest i flere år. Har jo lest ganske mange av dem, men enda står det igjen noen. Sånn er det bare. Det snør som bare det nå og jeg kan bare snø inn for jeg har i alle fall mer enn nok bøker å ta fatt på:) Så kommer ikke til å mangle underholdning med det første:)

Ha en god kveld videre!

12 kommentarer:

 1. Gravide postkasser, det liker vi :-) Og så skimter jeg noen flotte velfylte bokhyller i bakgrunnen også - er det dine? I så fall ønsker jeg meg en bokhylletur i nærmeste fremtid, bare så du vet det ;-) Klem klem fra meg

  SvarSlett
 2. Gravide postkasser er herlig, spesielt når innholdet er bokpakker:)
  Jepp, bøkene i bakgrunnen er mine. Da jeg flyttet i fjorsommer ville jeg ha svære bokhyller som fyller en hel vegg (noe jeg alltid ønsket meg). Fant noen skikkelige fine svarte hyller som fyller den ene veggen i stua. Det er tre svære bokhyller som står sammen. Det er ikke plass til å romme alle bøkene mine, men en god del:) Har jo alltid ønsket meg et bibliotek;)

  Det blir vel bokhylle tur. Men da bildevis og ikke video slik som du gjorde. Stemmen min er helt hustre på tape. Men en gjennomgåing med en detaljert bildeserie skal jeg nok få til. Det får bli neste ukes prosjekt:)

  Klem tilbake:)

  SvarSlett
 3. Jeg også ønsker meg bokhyller som fyller en hel vegg, men tror ikke samboeren er helt enig:-) Gled deg til Alltid Alice, det er en av mine favorittbøker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har hørt mye positivt om Alltid Alice. Har lenge hatt lyst til å lese den og nå blir det ikke lenge til siden jeg endelig har den i hus. Lenge siden sist jeg har lest tankevekkende romaner og det er vel på tide:)

   Du må mase på samboeren din litt mer.Kanskje det funker:)

   Slett
 4. Åhh... elsker å få post :D Kos deg masse med bøkene :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også, spesielt når det gjelder bokpakker:)

   Slett
 5. Gravid postkasse, haha. Velkjent fenomen her også, ja. :) Jeg skal hente hjem mammutbøkene mine i kveld, har fått en pakke på 15,2 (gulp!) kilo som ligger på posten og venter, så søsteren min skal kjøre meg. :) Galskap å handle så mye, men... Jeg bruker ikke penger på så mye dilldall og unødvendigheter ellers, så da synes jeg at jeg kan unne meg bøker med god samvittighet.

  Alltid Alice er en veldig fin og trist og varm bok, har lest den to ganger tidligere. Håper du vil like den godt også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, den så i alle fall gravid ut:) Tror vi er ganske like når det gjelder bøker. Bruker ikke så mye penger på mye unødvendigheter ellers jeg heller. Det er bøker jeg stort sett bruker pengene mine på og jeg syns det går til en god sak. Dessuten er bøker og lesing en sunn hobby. Ikke det verste man kan gjøre:) Så får virkelig ikke dårlig samvittighet av å hamsre mye bøker.

   Slett
 6. haha Gravid postkasse! Herlig! Gratulerer med nye bøker! Jeg elsker det når bøkene jeg har bestilt endelig kommer i posten! Det er nesten som julaften :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det var det første jeg tenkte da jeg så postkassa da jeg kom hjem og jeg følte meg som en jordmor:) Haha ... Det er vel bare jeg som er sær.
   Og ja. Bøker i posten er en herlig oppfinnelse! Det er som julaften og nyttårsaften på en gang:)

   Slett
 7. Bokpakker føles alltid som julaften! Kos deg med bøkene :)

  SvarSlett
 8. Jeg er så enig, så enig;)

  SvarSlett