30. mai 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

En del av meg - Maren Engelschiøn
Dakota rød - Lene Lauritsen Kjølner
Into Thin Air (A Personal Account of the Everest Disaster) - Jon Krakauer
 
Antall leste sider i forrige uke:

  555 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

L - som i Lindadrapet - Leif GW Persson

Bøker som leses nå:

NOS4A2 - Joe Hill (horror/voksen)
Billett til helvete - Patricia Highsmith (thriller,mysterie/voksen)
Djevelmasken - Tom Egeland (krim,mysterie/voksen)

Planlagte bøker denne uken:

Tirsdag forrige uke leste jeg ferdig En del av meg av Maren Engelschiøn, og samme dag begynte jeg å lese Dakota rød av Lene Lauritsen Kjølner. Dakota rød ble jeg allerede ferdig med på fredag og da begynte jeg på NOS3A2 av Joe Hill. Har alltid ønsket å lese noe av Joe Hill siden han er Stephen Kings sønn. Stephen King er som kjent min favorittforfatter. Om Joe Hill er like bra skribent som Stephen King gjenstår å se. Boka er på 703 så den kommer jeg til å bruke litt tid på. Monsterbøker krever jo sin tid:)

Natt til søndag leste jeg ut Into Thin Air (A Personal Account of the Everest Disaster) av Jon Krakauer, og samme natt begynte jeg så vidt på Billett til helvete av Patricia Highsmith. Og på lørdag snek jeg inn Djevelmasken av Tom Egeland på leselisten siden det er et forhåndseksemplar. Prøver å prioritere forhåndseksemplarer så godt jeg kan ellers får jeg dårlig samvittighet.

Så planen for denne uka er å fortsette med disse bøkene som jeg begynte på i helga: N0S4A2, Billett til helvete og Djevelmasken. og forhåpentligvis lese ut alle innen uka er over, og også rekke å begynne på enda en bok, og da blir det The Night Circus av Erin Morgenstern.

Beklager for at disse mandagsinnleggene er tørre og uinteressante, men det er slik disse mandagsinnleggene er. De består ikke av annet enn oppsummering og planlegging, og jeg gjør det for min egen del. Greit med noe annet enn bare anmeldelser av og til..

Skal prøve å komme med en anmeldelse i morgen og på onsdag blir det månedens bokanbefaling så følg med:)

2 kommentarer:

 1. Imponerende leseliste du har! Patricia Highsmith er en forfatter jeg kunne tenke med å lese noe av, har du lest mange av bøkene hennes? Visste ikke at Stephen Kings sønn også var forfatter, morsomt :) Har du forresten lest Stephen Kings bok om å skrive, On Writing - A Memoir of the Craft? Den er veldig god! Jeg leser mest engelske terminprøver om dagen, sluttinnspurt før sommerferien. Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:) Prøver å komme meg gjennom flest bøker som mulig hver uke, noen uker går det bedre enn andre uker:) Dette er min første bok av Highsmith. Har lenge vært nysgjerrig på hennes første forfatterskap så vi får se om denne boka gir mersmak. Jeg vet at hun også har skrevet boka The talented Mr. Ripley. Det er gøy å prøve å lese bøker av forfattere man ikke har lest fra før og prøve noe nytt istedet for å lese av de samme hele tiden. Ja takk, begge deler:)

   Jeg leste On writing for mange år siden, tror det var tiden før jeg startet bloggen i 2006. Og den er god. Måten han forklarer hvordan man bygger opp setninger er god og lærerikt og hvordan man bygger opp stemning. Han er god på å gi eksempler:)

   Oi, misunner ikke den jobben. Selv savner jeg ikke tiden som student og kunne ikke ha tenkt meg å være sensor/lærer heller. Tror jeg er lei av alt som har med skole å gjøre. Er sikker på at du kommer til å gjøre en god jobb:) Lykke til:)

   Ha en riktig fin uke du også:)

   Slett