15. august 2014

Helgelektyre(55)

I helga skal jeg konsentrere meg videre i disse:

Demoner: besettende djevler og andre ondskapsfulle vesen - Asbjørn Dyrendal
Tilbake til Riverton - Kate Morton
The graveyardbook - Neil GaimanUansett, har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?

God helg!

2 kommentarer:

 1. Jeg har lest alle tre av dem du skal lese nå :- Jeg elsker The Graveyard book og fant i går ut at den første av tegneseriene om den er kommet ut, så den skal jeg kjøpe når jeg er ferdig med å kommentere for i dag :-) Tilbake til Riverton er en fin bok, og Demoner er en bok i en serie som tar for seg mye forskjellig innen det overnaturlige :-)
  Jeg kom på at jeg burde anbefale deg noen av Gaimans mer mørke bøker. Good Omens, Amerikanske guder og Newerwhere er alle tre fantastiske, men langt unna både The ocean at the end of the lane og The Graveyard book. De er mørke, og de har også en fantastisk humor :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har lest the graveyard book for mange år siden, og samleser den på engelsk sammen med Birthe. Jeg hadde ikke noe i mot å lese den på nytt. Og jeg vet at Demoner tilhører en serie med overnaturlige tematikk. Har lest boka Hekser fra den serien før.

   Har hørt om alle bøkene du nevner av Gaiman. Fleste av dem vet jeg hva handler om og hva slags bøker det er, men av en eller annen grunn har jeg ikke kommet meg så langt som å lese dem. Alt til sin tid, men takker likevel for tipsene. God helg:)

   Slett