23. januar 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Dark Tower 4 (Wizard and Glass) - Stephen King
Djevelen i den hvite byen - Erik Larson  

Antall leste sider i forrige uke:

526 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen. 

Bøker som leses nå:

* Every Last One - Anna Quindlen
*  How to be Both - Ali Smith
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* 11.22.63 - Stephen King
*  Pretty Girls - Karin Slaughter

 Planlagte bøker denne uken:

Every Last One - Anna Quindlen
*  How to be Both - Ali Smith
* Necronomicon (The Best Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
* 11.22.63 - Stephen King
*  Pretty Girls - Karin Slaughter

 I forrige uke ble jeg ferdig med Djevelen i den hvite byen av Erik Larson. Jeg brukte litt over en måned på å lese ferdig den fordi det var en bok som tok litt tid til å sette seg inn i før det løsnet, og lesingen gikk til slutt av seg selv. Det tok tid i begynnelsen å komme ordentlig i gang med den. Men likte den godt og det var verdt tiden.

Hadde som mål i forrige uke å bli ferdig medThe Dark Tower 4 (Wizard and Glass) av Stephen King, Djevelen i den hvite byen av Erik Larson, og How to be Both av Ali Smith, og jeg ble ferdig med alle bortsett fra How to be Both, men har ikke mange sider igjen, så den blir jeg snart ferdig med.

I går kveld begynte jeg på en ny bok; Every Last One av Anna Quindlen. Og i dag skal jeg også begynne på en ny bok; Pretty Girls av Karin Slaughter som jeg skal lese med en youtuber. Vi skulle egentlig begynne på den forrige lørdag, men ble utsatt til i dag. Man må regne med forskyvninger av og til.

Ved siden av skal jeg også lese Necronomicon av H.P. Lovecraft og 11.22.63 av Stephen King. Litt mye bøker å forholde seg til på en gang, men det går bra. 

Vet ikke når jeg kommer til å begynne på bok fem iThe DarkTower serien av Stephen King for boka har ikke dukket opp i postkassa ennå, men regner med vi starter på igjen når hun som jeg leser den sammen med, er tilbake igjen fra ferie.

Mål for denne uka er å bli ferdig med How to be Both av Ali Smith og muligens Every Last One av Anna Quindlen. Lese videre i Necronomicon av H.P. Lovecraft, og 11.22.63 av Stephen King. Og begynne på Pretty Girls av Karin Slaughter.

Håper også at det blir flere anmeldelser i denne uka siden det ikke ble noe av i forrige uke, men det er godt med noen internettfrie dager av og til. Det er noe jeg ofte gjør oppgjennom årene. En gang unngikk jeg å logge på Internett i en hel uke og savnet det heller ikke.

10 kommentarer:

 1. Jeg har også planlagt å lese Pretty Girls av Karin Slaughter denne uken, så jeg er spent på hva du synes! Det høres ut som om du har hatt en god leseuke, selv om du ikke ble ferdig med alt du hadde planlagt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Morsomt at du også skal lese Pretty Girls:) Er spent på å lese den, men samtidig prøver jeg å ikke ha for store forventninger;)

   Tusen takk. Ja, ikke alt går som planlagt, men det er kjekt å ha noen mål å gå etter:)

   Gjerne kom tilbake igjen og fortell meg hvordan du likte Pretty Girls, hvis du vil:)

   Slett
 2. To bøker fullført forrige uke er veldig bra, Ina! Det skal bli spennende å følge med på youtube-samlesingen din. Jeg håper du oppdaterer oss litt underveis på hvordan det fungerer :) Ønsker deg en fin uke med gode bøker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Mari:) Skulle ønske jeg var en av dem som leste fire-fem bøker i uka som før i tiden, men nå virker det nesten umulig, men skal vel ikke klage:)

   Kan godt oppdatere samlesingen i mandagsinnleggene og helgelektyreinnleggene, og kanskje et eget innlegg. Vi får se. Det spørs hvor lenge samlesingen varer. Den varer vel en stund tenker jeg i og med at den også er en murstein. Har en tendens til å finne mursteiner haha, men har ikke noe i mot det. Jeg foretrekker mursteiner fremfor tynne bøker, for da får man mer ut av boka på mange måter, spesielt når en bok er bra:)

   Slett
 3. Det skal du ikke tenke på, det må jo ta tid når du leser så mange mursteiner :) Det er ikke veldig sjeldent det lar seg gjøre å lese ut en murstein på få dager, og skulle en fått lest flere i uka tror jeg knapt nok det hadde vært tid til å trekke pusten. 526 sider på ei uke er jo fenomenalt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du er oppmuntrende:) Og du har vel rett. Mursteiner krever sin tid og det får bare ta den tiden det tar, og vil ikke lese absolutt hele tiden. Man må ha avbrekk i løpet av dagene også, ellers går man jo lei:) Man må bli flinkere til å huske på at det er ikke antall sider og bøker man leser som er det viktigste, men hva man får ut av det:)

   Tusen takk og det er kjekt med oppmuntringer av og til:) Det er bare koselig:)

   Slett
  2. Bare hyggelig :D Også er det jo helt sant!

   Slett
  3. Så det er godt at du stikker innom og kommer med slike påminnelser:)

   Slett
 4. Jeg leste ferdig Lucinda Rileys bok "Skyggesøsteren" i forrige uke, og nå leser jeg "To søstre" av Åsne Seierstad. Vi har den som bok i lesesirkelen jeg er med i, og er en utrolig intens bok. Men også veldig viktig lesning. "Kvinnen ved jordas kant" ligger også i lesestabelen min, og blir nok lest om ikke lenge. Er spent på hva du syns om den! Håper du har en fin leseuke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er like spent på Kvinnen ved jordas kant selv. Jeg liker omslaget utrolig godt, men håper så inderlig at det ikke er en typisk chic-lit roman. Har ikke noe i mot chic-lit, men av og til kan de være litt for juicy og overdrevet på mange måter, så håper det ikke er en sånn type bok:)

   To søstre er jeg spent på hva du synes om for har sett litt på den, men ikke skaffet meg den ennå. For har litt lyst til å lese den. Den har bare ikke fristet meg nok ennå så kanskje du frister meg til å lese den? Vi får se:)

   Kos deg med lesesirkel og boka:) Og god helg:)

   Slett