26. mars 2010

God Påske dere!!!!!!

Da er det ferietid og hva er vel bedre enn det????

Noen skal sikkert på hyttetur. Gå på ski. Treffe venner man ikke har sett på lenge etc.. Men...uansett hva dere gjør, håper jeg at dere tar dere tid til å lese litt påskekrim også:) Det skal i hvert fall jeg! For hva er påske uten krim?Så jeg ønsker dere alle riktig god påske!!!!!:))))))

6 kommentarer:

 1. lesereseren00:29

  Tusen takk:) Hvor har du fått tak i de fine tulipanene? De er så søte.

  Hilsen
  -Lesereseren-

  SvarSlett
 2. ¨bamse¨01:03

  God påske til deg også! God påske til deg også!

  SvarSlett
 3. Knut Einar09:15

  God Påske. - Knut Einar :-)

  SvarSlett
 4. davyen11:30

  God påske Til deg også .
  fra davyen

  SvarSlett
 5. Tone Lilleenget By22:42

  God påske! God påske til deg også! Kos deg meg gode bøker og fridager. Jeg har allerede lest én krimbok, Fjellet av Arnaldur Indriðason, men skal prøve å få klemt inn en eller to til også blant de andre bøkene jeg har planlagt å lese :)

  SvarSlett
 6. lesereseren16:24

  Hei! God påske til deg også, Tone. Koselig å se deg her:) Men hvor mange bøker har du planlagt å lese i påsken?:) Selv har jeg ikke rukket å lese ferdig en bok enda. Så du leser definitivt raskere enn meg:) Er ikke helt sikker på hva jeg skal lese ennå, men håper jeg finner det ut snart før påska er over... Har ikke lest noe av forfatteren du nevnte, men har en bok ulest av ham i bokhylla. Vannet. Men tror ikke jeg kommer til å lese den akkurat nå, for det er så mye annet jeg heller vil lese, men klarer ikke å bestemme meg. Det er det som er ulempen å kjøpe seg mer bøker enn man rekker å lese haha...

  Kos deg med gode bøker du også, og ha en fin ferie!

  Hilsen
  -Lesereseren-

  SvarSlett