7. oktober 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale,A Time to Kill av John Grisham, A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi, Where They Wait av Scott Carson, Ragnarok av A.S. Byatt og The Apartment av S.L. Grey,  er fra egen boksamling

 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

A Child Alone with Strangers - Philip Fracassi

Antall leste sider:

397 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Den siste festen - Kristine S. Henningsen

Bøker som leses nå:

📖The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale
📖Jeg finner deg - Harlan Coben
📖Where They Wait - Scott Carson
📖A Time to Kill - John Grisham
📖Ragnarok - A.S. Byatt

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Hjertepromenaden - Tore André Øyås
⃞  The Apartment - S.L. Grey

Bare en bok ble lest ut i forrige uke og den leste jeg ut natt til søndag. Boka jeg leste ut var A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi, som er min første bok av ham. Boka var ikke så veldig grøssende da det var horror blandet med krim. Den hadde noen gode aspekter og noen aspekter som jeg ikke brydde meg mye om. Men likte mann vs. natur konseptet.

Jeg leser fremdeles The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale. Det er ikke så mye om selve poltergeistsaken, men mye om folka som undersøkte saken sammen med Alma, og tiden rundt hendelsene.

Om natta leser jeg Jeg finner deg av Harlan Coben. Den er fengende, selv om det ikke er hans sterkeste eller den beste. Litt lei av tanken om tapt kjærlighet i bøkene hans, men ellers er han god på oppbygging og at det er alltid noe som skjer.

I dag eller i morgen skal jeg begynne på en ny bok og det er Where They Wait av Scott Carson. Det er en forfatter som jeg ikke har lest noe av tidligere, og det er horror som ble utgitt i 2021. Det eneste jeg vet om boka, er at det er teknologisk horror, om en app eller noe. Det er ikke ofte jeg har lest den slags horror.

Jeg kom meg videre i A Time to Kill av John Grisham som er første bok i en serie. Grisham har ikke skuffet meg ennå. Selv om han er omhyggelig i skrivingen sin, er det ikke kjedelig. Han skriver også temmelig dystert om mange triste menneskeskjebner.

En bok jeg ikke kom meg videre i, fordi jeg fokuserte mer på andre bøker, er: Ragnarok av A.S. Byatt, men skal prøve å ta meg sammen i denne uka og ikke la Spooky Season ikke ta helt overhånd.

De neste bøkene på leselista, er de samme som i forrige uke: Hjertepromenaden av Tore André Øyås, og The Apartment av S.L. Grey. Litt krim og litt horror. En fin blanding i starten av oktober.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar