29. april 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Guide av Peter Heller, Hell House av Richard Matheson, A Time to Kill av John Grisham og The Silent Companions av Laura Purcell, er fra egen boksamling

 
 
 
Bøker som ble lest i forrige uke:

The Guide - Peter Heller

Antall leste sider:

458 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Stamina - Thomas Bagger
Funnet - Harlan Coben

Bøker som leses nå:

📖Beistet - Johannes Kaasa
📖Spillet om Svalbard - Birger Amundsen
📖Hell House - Richard Matheson
📖A Time to Kill - John Grisham
📖The Silent Companions - Laura Purcell

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Løvinnen - Sven Petter Næss
⃞  Den brutale sannheten - Louise Penny
Målene for forrige uke var å lese ut The Guide av Peter Heller, Hell House av Richard Matheson og kanskje Spillet om Svalbard av Birger Amundsen. Jeg ble i det minste ferdig med The Guide, men ikke Hell House og Spillet om Svalbard. Leselysten er ennå ikke på plass, men det kommer seg etter hvert. Så det ble bare en ferdiglest bok i forrige uke.

Tirsdag leste jeg ut The Guide av Peter Heller som var en underholdende thriller. Var ikke helt fan av språket, men noe forfriskende med natur/utendørs thriller, og den kjedet meg ikke.

I helga begynte jeg å lese Beistet av Johannes Kaasa som er debutbok. Jeg liker den så langt, dog jeg ikke har lest mange sider. Så for tidlig å si hvor godt jeg liker den eller om det er min type bok. Vi får se. Likte introen godt.

Om natta leser jeg videre i Spillet om Svalbard av Birger Amundsen. Det er interessant og Svalbard er et fascinerende sted, men fortellerstemmen er kanskje noe monoton i lengden?

Jeg ble heller ikke ferdig med Hell House av Richard Matheson, men har ikke mange sider igjen. Godt mulig jeg blir ferdig med den før april er over. Liker den så langt, spesielt stemningen. Den er ikke skremmende, men mer underholdende.

I helga leste jeg faktisk videre i A Time to Kill av John Grisham og liker den fremdeles, selv om den er mørk og dyster, men bøkene av Grisham er jo sjeldent trivelige.

Jeg leste også videre i The Silent Companions av Laura Purcell som er min andre bok av henne. Liker ikke hovedpersonen som er en smule nedlatende mot andre, men liker atmosfæren. Det er ikke mye som har skjedd ennå, så det er en handling som tar seg god tid.

Mål for denne uka er å lese de siste sidene i Hell House av Richard Matheson, Beistet av Johannes Kaasa siden den ikke er spesielt lang, og komme så langt som mulig i Spillet om Svalbard av Birger Amundsen.

I mellomtiden er det bare å håpe at leselysten kommer tilbake, for har mange bøker som venter på å bli lest.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar