16. desember 2023

Helgelektyre(621)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Do You Dream of Terra-Twp av Temi Oh, The Sun Down Motel av Simone St. James, Rooms of Wonder av Johanna Basford, En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou, Echanted Christmas av Teresa Goodridge, er fra egen boksamling   
 


 
Patrioter - Ingar Johnsrud

Den stille leieboeren - Clémence Michallon

Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh


I natt leste jeg ut denne:

 
The Sun Down Motel - Simone St. James
 
The Sun Down Motel av Simone St. James. Horror/thriller utgitt i 2020.
 
Min andre bok av henne. Denne er om Vivian som havner i Fell i New York, og tar en impulsiv jobb som nattvakt på Sun Down Motel. Mens hun er der, blir hun besatt av å finne ut hvem som har drept unge jenter i nærområdet, og hun finner en mistenkt. Hvordan skal hun avsløre ham? Denne handlingen er lagt til i 1982. Senre i 2017, møter man Carly, som er Vivians niese. Vivian forsvant da Carly var liten, og lite ble gjort rundt saken, nesten som om ingen brydde seg. Nå er hun besatt av å finne ut hva som skjedde med henne, da tantens kropp aldri ble funnet. Hun drar til Fell, og tar samme jobb som Vivian, da det er ledig stilling som nattvakt på samme motellet. Mens hun er der, opplever hun merkelige fenomener, og på fritiden, prøver hun å finne alt hun kan om saken til Vivian. Hun blant annet kontakter de få som var involverte i saken. 

Er det noe de merkelige fenomenene på motellet prøver å fortelle Carly, og bør hun rote i en cold case, som ikke mange husker lenger, og de få hun treffer, ikke vil snakke om?

 
I helga skal jeg lese videre i disse:
 

Patrioter av Ingar Johnsrud. Krim utgitt i 2023.

Kan egentlig ikke si noe om denne, da jeg ikke har begynt å lese den ennå. Skulle egentlig begynne på den forrige mandag, men har lest i andre bøker i stedet. Men skal begynne på den i helga. Liker ikke å si noe om en bok jeg ikke har blitt kjent med ennå.
 
 
Den stille leieboeren av Clémence Michallon. Psykologisk thriller utgitt på norsk i 2023.
 
Aidan er enkemann, og etter at hans kone døde, er han og datteren på tretten år nødt til å flytte. De får leie et hus av noen, og med seg har han Rachel. Hun er der mot sin vilje, fordi Aidan er nemlig en kidnapper, og en seriemorder, noe datteren hans, Cecilia er helt uvitende om. Så da han tar med seg Rachel, som han tidligere har holdt skjult i et skur, på den forrige eiendommen, sier han bare at det er en kvinne som trenger litt hjelp og støtte. Man blir også kjent med Emily, som er restauranteier i nærområdet, hvor Aidan er fast kunde, og hun er hemmelig forelsket i ham. Hvor lenge kan Aidan skjule at han er en seriemorder? Og handlingen blir fortalt fra forskjellige perspektiver.


Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh. Science fiction utgitt i  2019.

Etter beinhard treningsopplegg og nøye utvelgelse, får seks ungdommer æren av å forlate jorden, og være med noen erfarne veteraner på en tjuetre år lang reise til Terra Two. For mange år siden ble den planeten oppdaget, og den skal ha mange likheter med Jorden. De drar dit for å sjekke om hvor levedyktig planeten er for mennesker, eller ikke, og det kan by på noen utfordringer. Under reisen, må de også regne med å oppleve hjemlengsel, og gå overens med hverandre.

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:



Motivet er fra denne boka: 

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
 Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 
 
 
Motivet er fra denne boka:


 
Creative Haven: Enchanted Christmas - Teresa Goodridge
 
God helg.
 
PS: Det ble ingen helgelektyre innlegg i går på grunn av tekniske problemer. Slet med å overføre bilder, noe som ikke har vært et problem før, og hva som var problemet, vet jeg ikke. Jeg bare gjorde noe, og etter noen røde ansiktsforsøk senere, ble det fikset. 👿 
 
 
Ukas låt: I've Been Thinking About You - Mariah Carey (Music Box CD'en av Mariah Carey ble utgitt i 1993, og holder seg godt 30 år senere)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar