21. juli 2015

I bokhylla kommer sterkere tilbake

Med større fokus på bøker og mindre av meg selv. Tror det blir mer interessant også. Jeg har planer om å holde bloggen mer profesjonell, og bloggen skal inneholde mer om bøker og anmeldelser enn om meg selv fra nå av. Jeg er tross alt ingen rosablogger ... Så fra nå av blir innholdet bare om bøker og bloggen kommer sterkere tilbake senere denne uka.

14 kommentarer:

 1. Jeg må innrømme jeg likte blandingen, selv om det selvfølgelig ikke er bra å lese at du har det vondt. Det gjør allikevel bloggen til noe litt mer personlig og anderledes enn mange av de andre bokbloggene. KOmmer uansett til å følge deg videre. Ha en fin uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Vet jeg kan være negativ, men jeg kan til tider gå over grensen. Og jeg er dessverre ingen Knausgård selv om jeg har sansen for ham og skrivingen hans. Men jeg kan jo ikke miste fokus helt angående bloggen. I begynnelsen var det ren bokblogg, men nå har det sklidd litt ut. Så skal prøve å gjøre dette til en ren bokblogg igjen som før slik at bloggen ikke mister fokus helt. Jeg er tross alt ingen rosablogger eller hverdagsblogger, haha. Og jeg synes jeg har sytet lenge nok nå. Blir jo litt lei av å gjenta meg selv:) Haha, og takk for at du fremdeles velger å følge bloggen selv om den muligens blir litt tammere:)

   Slett
 2. Jeg har ikke alltid vært like flink til å kommentere hos deg, og det er ikke fordi jeg ikke har hatt lyst men av og til er det vanskelig å vite hva man skal si. Jeg har i likhet med deg ting som jeg "sliter" med for jeg og hodet mitt vil mer enn hva kroppen klarer, så det finnes flere her ute som ikke har fått livet sitt helt som man ville, men det betyr jo ikke at du ikke har det tungt i din hverdag. Jeg skulle vel egentlig ønske at jeg hadde de "rette" ordene som kunne hjelpe deg på veien! Jeg skulle svare på det forrige innlegget men så du hadde fjernet det. Jeg ønsker deg alt godt og håper at de kan finne ut av ting og at de kan gi deg den rette behandlingen. og at du kan finne en form for glede i hverdagen selv om det kanskje ikke ble helt som du hadde sett for deg. Jeg tenker ofte på deg. Klem fra Beathe

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg valgte å fjerne det innlegget for jeg vet at jeg kan være litt drøy. Og av og til kan livet være tungt, men samtidig synes jeg at jeg har sytet lenge nok og jeg blir jo lei av å gjenta meg selv. Vil heller at dette skal bli en ren bokblogg som det var før i tiden enn at det skal handle om meg. Bloggen fikk feil fokus og det har lett for å skje. Så har tenkt å holde dette som en ren bokblogg som det var i begynnelsen for det var så mye lettere. For bloggen dreier seg jo egentlig om bøker enn om meg så jeg har bestemt meg for å holde meg selv mer i bakgrunnen:) Så håper det er greit for dere:)
   Og ja, det er ikke gøy med tunge tider når hodet vil mer enn kroppen, men vi må da komme oss gjennom det også på et vis. Skal prøve å være mer positiv istedet for å virke suicidal haha. Det tar seg ikke bra ut. Takk for gode tanker. Sender deg gode tanker tilbake og en klem:)

   Slett
 3. Sender deg mange klemmer og gode tanker. Jeg heier på deg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Jeg kommer meg over denne "selvmedlidenheten". Så greier meg:) Nå er det fokus på bøker og ikke helsa på denne bloggen:) Takk for klemmer og tanker. Gode klemmer sendes tilbake:) Og kos deg videre i Frankrike:)

   Slett
 4. Godt å se at du er mer ovenpå igjen. Jeg tolker deg slik. Et annet fokus kan være bra å ha, særlig på _en_ arena, selv om jeg ikke synes det gjør noe at du forteller om dine dårlige dager nå og da… Klemmer gode til deg Ina.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Prøver så godt jeg kan, vet du. Og det er jo kjedelig for meg å gjenta sytet mitt. Det gir dessuten ingen mening:) Så skal spare dere og ikke minst meg for det:) Takk for det og gode klemmer sendes tilbake:)

   Slett
 5. Det virkar som ein god plan å ha meir fokus på bøker på bloggen. Eg las det forrige innlegget ditt, det som du har fjerna, og det gjorde vondt. Så vondt at eg aldri fekk formulert nokon god kommentar. Men eg har tenkt på deg, det skal du vita.
  No for tida når "alle" fokuserer på og publiserer berre glansbilete av liva sine, er det faktisk nyttig med ei stemme som seier noko anna; at livet kan vera vanskeleg og utfordrande i periodar.
  Lykke til vidare, Ina.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ferdig med det. Bloggen handler jo ikke om meg, så det er på tide at det handler om det det egentlig handler om, nemlig bøker:) Vet jo at ikke alles liv er et glansbilde, hverken på facebook eller i det virkelige liv. Alle har jo sitt å stri med. Det er en del av livet. Takk for at du så på mitt problem som en stemme og ikke som et svakhetstegn. Det setter jeg pris på for det var det jeg prøvde å gjøre. Så takk for fin tilbakemelding:)

   Slett
 6. Det tror jeg er klokt av deg og vil gjøre deg godt. - Så har du et fristed, i det minste.

  Og om du trenger å lufte litt tanker vet du hvor du finner meg.

  Nå har jeg funnet frem Minnesota-boka... :-)

  Heier på deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Vil jo ikke forsømme bøkene med tanke på at dette er tross alt en bokblogg så det blir fullt fokus på det fremover og ikke skli ut slik som jeg har gjort:) Takk for forståelse og oppmuntring. Og jeg er spent på din mening om Minnesota-boka:) Kos deg:)

   Slett
  2. Har bare lest 25 sider så langt, men liker det godt!

   Slett
  3. Kos deg videre med den. Den var en litt annerledes ungdomsbok og syntes den var litt småtøff:)

   Slett