11. desember 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Holly av Stephen King, Boy in the Box av Marc E.Fitch og Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, og The Remaking av Clay McLeod Chapman, er fra egen boksamling  

 
 
Bøker som ble lest i forrige uke:

Holly - Stephen King
Skygger - Sara Strömberg

Antall leste sider:

443 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen. Det ble skriverier om julehefter og andre bokrelaterte innlegg, heller. Men flere bokanmeldelser kommer snart.

Bøker som leses nå:

📖 Patrioer - Ingar Johnsrud
📖 Den stille leieboeren - Clémence Michallon
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Boy in the Box - Marc E. Fitch
📖 Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker for denne uka:

⃞   Paret i nummer 9 - Claire Douglas
⃞   The Remaking - Clay McLeod Chapman

I uka som var hadde jeg som mål å lese ut Holly av Stephen King og Skygger av Sara Strömberg, og lese videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett. Jeg leste ut både Holly og Skygger, men leste ikke videre i Aftentid og morgengry. Ikke noe galt med boka, men noen ganger frister andre bøker mer.

Natt til søndag leste jeg ut Holly av Stephen King som er hans nyeste, og dette er en av de bedre bøkene han har gitt ut i det siste. Dette er den King jeg "kjenner" og liker. Boka er både fiffig, mørk og underholdende. Den var veldig lettlest i forhold til Fairy Tale.

Sent i går kveld leste jeg ut Skygger av Sara Strömberg, og ofte liker jeg svensk krim, og jeg likte også denne. Den er ikke uhyggelig, men likte atmosfæren. Er ikke fan av journalistkrim, men bortsett fra det var saken og karakterene stort sett realistiske, og likte stemningen i boka som er noe øde og kald.

Som nevnt leste jeg ikke videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett. Det får bli når det blir. Har ikke gitt opp.

Patrioter av Ingar Johnsrud og Den stille leieboeren av Clémence Michallon, kan jeg ikke skrive så mye om, da jeg har bare lest 28 sider i Den stille leieboeren og Patrioter har jeg ikke begynt på ennå. Liker å bli bedre kjent med en handling, før det kommer oppsummering og meninger.

Jeg leste ikke videre i Boy in the Box av Marc E. Fitch, men skal prøve å bli ferdig med den før jul. Jeg liker handlingen, men ikke fonten som er liten og tett. Men har dog ikke mange sider igjen i den og liker dysterheten i boka.

Kom meg noen sidere videre i Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh. Leser ikke mye science fiction, men får prøve av og til. Er ikke så glad at det er ungdommer som er hovedkarakterene. Jeg liker best å lese om de eldre karakterene som er med, men de er mer i bakgrunnen. Det er en bok som tar seg god tid, så det er ikke action, selv om det er science fiction. Det er vel mer om relasjoner, og det å satse på noe som er fremmed.

De neste bøkene på leselista, er: Paret i nummer 9 av Claire Douglas og The Remaking av Clay McLeod Chapman. Begge er forfattere jeg har lest noe av fra før. Av Claire Douglas har jeg lest: Ung kvinne forsvunnet, og av Clay McLeod Chapman har jeg lest: Whisper Down the Lane som jeg leste tidligere i år.

Mål for denne uka er å lese ut Boy in the Box av Marc E. Fitch og kanskje Den stille leieboeren av Clémence Michallon, og så se å få åpnet Aftentid og morgengry av Ken Follett igjen.

Den dårlige leselysten er ikke helt over ennå, men har funnet tilbake litt av flyten igjen, og håper å få lest mer i denne uka.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar