18. august 2023

Helgelektyre(604)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
The Pallbearers Club av Paul Tremblay, Colourmorphia av Kerby Rosanes, Rooms of Wonder av Johanna Basford og Skumringstimen av Maria Trolle, er fra egen boksamling
 



Passasjeren - Sven Petter Næss

The Pallbearers Club - Paul Tremblay

Øya - Sarah Pearse

 

Har ikke lest ut en eneste bok i uke 33, men er godt i gang med noen. Så i helga skal jeg lese videre i noen og begynne på en.

 

Passasjeren av Sven Petter Næss. Krim utgitt i 2023.

Bok nummer fire om Harinder Singh. Den er om en taxisjåfør som blir brutalt drept med to skudd i hodet. Singh er tilbake som etterforsker etter at det har gått dårlig hos Kripos. Som kjent går han ofte sine egne veier, noe ikke alle setter pris på. Han begynner å grave i fortiden hos enkelte og spørre spørsmål, da han mener at taxisjåføren ikke var på feil sted til feil tid.

 

The Pallbearers Club av Paul Tremblay. Horror utgitt i 2022.

En tenåring starter en kistebærerklubb siden det vil se bra ut på søknaden hans, da det er snart tid for å søke på college. De samarbeider med et begravelsesbyrå, og kistebærerklubben stiller opp for de døde som var hjemløse eller ikke hadde noen familie eller slektninger som forsatt levde. Art Barbara vet at han er ukul på skolen og ellers, siden han har skoliose, og snart etter skoleavslutningen skal han gjennom en alvorlig operasjon. Er kistebærerklubben og operasjonen verdt det til slutt?

 

Øya av Sarah Pearse. Krim utgitt på norsk i 2023.

Kan ikke skrive noen oppsummering av denne ennå da jeg bare har lest 26 sider, og handlingen ikke er kommet ordentlig i gang. Men har rukket å lese fra tre forskjellige perspektiver allerede.

 

Siden sist helg har jeg fargelagt/malt dette:

 

 (Et motiv jeg er ferdig med)


 Motivene er fra denne boka:

 
Colourmorphia - Kerby Rosanes
 
 

Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Skumringstimen - Maria Trolle
 
I dag fyller I Bokhylla 17 år. 🎉🎈

God helg. 
 

Ukas låt: The Modern End - Tristania (Cover)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar