6. oktober 2017

Helgelektyre(213)
Ankomst - Gøhril Gabrielsen
The Doll's House - Tania Carver
Sleeping Beauties - Stephen King & Owen King


 Velkommen hjem - Ninni Schulman

I går leste jeg ut Velkommen hjem av Ninni Schulman og begynte på en ny bok. Da begynte jeg på Ankomst av Gøhril Gabrielsen. Jeg leser fremdelesThe Doll's House av Tania Carver og er usikker på om jeg blir ferdig med den i helga eller ikke. Tar det som det kommer. Kanskje større sjanse for at jeg blir ferdig med Ankomst førThe Doll's House siden Ankomst er en kort bok, men vi får se. Hvis jeg blir ferdig med enten Ankomst ellerThe Doll's House, skal jeg begynne på Sleeping Beauties av Stephen King og Owen King. Jeg skal også lese videre iThe Wind Through the Keyhole av Stephen King.

På slutten av forrige måned ga Stephen King ut en ny bok med sin sønn, Owen King. Det er ikke bare Stephen King som skriver i hans familie. Hans kone Tabitha har gitt ut noen bøker. Hans sønn, Joe Hill, har skapt sin egen, stødige forfatterkarriere. Joe Hill, som egentlig heter Joseph Hillstrom King; bruker pseudonymet Joe Hill, istedet for å bruke King navnet. Det er for å komme vekk fra skyggen av hans far og han vil at lesere skal kjøpe bøkene hans av rette grunner, ikke bare på grunn av at han er sønn av grøsserkongen, Stephen King. Kan ikke annet enn å respektere ham for den avgjørelsen. Jeg har lest bare en bok av Joe Hill og det er NOS4A2 (legg merke til tittelen ...). Jeg var lenge meget skeptisk til å utforske hans forfatterskap, for er litt kritisk til at noen følger sine kjente familiemedlemmers fotspor, for da er det lett å tenke at hun eller han får en karriere, fordi en av foreldrene hans eller hennes, eller en av søskene hans eller hennes, er i familie osv ... Men valgte å gi Joe Hill en sjanse og leste boka NOS4A2, og den var slett ikke verst. Jeg har lyst til å lese mer av ham senere. Owen King har skrevet noen få bøker tidligere og Stephen Kings datter, Naomi, skriver bøker hun også.

Så dette er mine leseplaner for helga. Det blir spennende å se hva man kommer gjennom og ikke.

Jeg har selvfølgelig fargelagt i denne uka også. Jeg bruker å ha internettfrie dager i en til to dager i uka og det er godt. Da fargelegger jeg, leser litt ekstra og lever litt som i gamle dager. Det er også befriende å ikke være tilgjengelig hele tiden.

Jeg fargelegger i forskjellige fargeleggingsbøker, men i den siste måneden har jeg fargelagt mye i denne:

Mythomorphia - Kerby Rosanes

Siden jeg ble ferdig med å fargelegge et motiv i forrige uke, har jeg denne uka begynt å fargelegge et nytt motiv. Har ikke kommet så veldig langt, men er på god vei. Kerby Rosanes er ikke sparsom på detaljer og det er digg. For er veldig opptatt av detaljer selv. Så jeg har mye å pusle med denne helga også.God helg.

Ukas låt: I Should Have Known It - Tom Petty & the Heartbreakers


2 kommentarer:

 1. Håper du får en fin helg med mye lesing :)
  Wow, visste at flere av Stephen Kings familiemedlemmer skrev bøker, men ikke at så mange av dem gjorde det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og i lige måde, Siri.:) Jepp, hele King familien skriver. Men tviler på at noen av dem skriver like bra som grøsserkongen selv, Stephen King. ;)

   Slett