2. januar 2015

Helgelektyre(75)

Da er det første helga i 2015.

I helga skal jeg lese videre i disse:

Begravelsesriter - Hannah Kent
Å våge livet en gang til - Per Arne Dahl


Kommer til å bli ferdig med begge i helga. Har kommet over halvveis i Begravelsesriter og Å våge livet en gang til, er ikke akkurat den store boka.

I jula bestemte jeg meg for å bli ferdig med denne, men det ble jeg altså ikke. Ikke alltid at ting går som planlagt så denne boka får bare ta den tiden den tar.

Too good to be true: The colossal book of urban legends - Jan Harold Brunvand

Og når jeg blir ferdig med en av de overnevnte bøkene, skal jeg begynne på denne:

 I morgen er alt mørkt - Sigjbørn Mostue

Så her er det mye variert, som vanlig. Ellers håper jeg at dere har hatt en fin nyttårsfeiring og at starten av 2015 er rolig og fin. Og håper at dere får tid til å lese litt i helga også:)

God helg.

4 kommentarer:

 1. Masse interessante bøker her! Har utrolig lyst til å få lest Begravelsesriter. Og skjønner hvordan det går med å få lest øker i jula, hadde store mål men har dessverre bare klart å fullføre ett tegneserie hefte, menmen. Godt nyttår!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, og boka Begravelsesriter er slett ikke verst. Ikke det beste, men heller ikke det verste. Og ja, ikke alt går som planlagt, men det må man regne med:) Sånn er livet, vet du og å lese tegneseriehefte er jo koselig da. Godt nytt år til deg også:)

   Slett
 2. Spent på Begravelsesriter selv.. :) Har den liggende, også den av Dahl, men den frister ikke så mye. Men hvem vet, en dag..
  Ønsker deg en fin lesehelg Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Er nettopp ferdig med Begravelsesriter, men anmeldelse kommer ikke før neste uke:) Boka av Dahl fristet ikke meg heller noe særlig (ikke spesielt glad i selvhjelpsbøker, men greit å bare ta det og få det overstått istedet for å gå og grue seg hihi). Ønsker deg også en fin lesehelg, Anita:)

   Slett