2. mai 2014

Helgelektyre(42)

Har lest ferdig Himmlers kokk og håper jeg får til en anmeldelse av den i løpet av førstkommende lørdag.
Himmlers kokk - Franz - Olivier Giesbert


Og bøkene jeg skal konsentrere meg om i helga er disse:

 Mapuche - Caryl Férey
Skyggefødt - Jan Tore Noreng
Min kamp 6 - Karl Ove Knausgård

Så her er det både litt spenning, grøss og roman. Hva bøkene handler om, hva jeg syns om dem osv ... osv ... velger jeg å vente og skrive noe om til anmeldelsene. Vil heller at disse helgelektyre - innleggene skal være kortfattet, og enkle.

Hva leser/skal dere lese i helga?

Klokka er over 02 og ofte sitter jeg oppe mye lengre også, men skal prøve å legge meg til "rett" tid i natt, og jeg tar med meg Min kamp 6 til sengs.

God natt og god helg:)

2 kommentarer:

 1. Det som var kjent av disse var nok kun Min kamp. Til helgen skal jeg prøve meg på mursteinen "Den lage, hvite skyens land" av Sarah Lark. Har lest litt over hundre sider, og hittil liker jeg den ekstremt godt! Tror det kan ha litt med at den minner meg litt om Jane Austen sitt verk(har ikke lest noen av bøkene hennes, men har da sett ekstremt mange av filmatiseringene), slik som kvinnesynet, målet til kvinner er at de skal gifte seg osv. Slike bøker faller jeg lett for, rett og slett fordi at jeg synes denne delen av vår historie virker så uvirkelig og fjern. I tillegg er historien plassert i New Zealand, og jeg har aldri lest en roman som har handlingen sin der.

  Ellers består helgen av familietid, kjæresten, pusekatter og lesing til eksamen. Slik er det når man reiser hjem til bygda :)

  Kos deg i helga!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke lest noe av Jane Austen jeg heller ... ennå og er bare kjent med filmatiseringene. Men vet godt gjennom dem hva slags sjanger det er. Litt vittig, klønete og en liten dose alvor:)

   Min kamp 6 er en murstein det også. Den er på over tusen sider og jeg har lest i den helt siden slutten av januar. Tror aldri jeg har brukt så lang tid på en bok før og det blir vemodig å bli ferdig med den serien.

   Kos deg i helga du også, og lykke til med eksamenslesing:)

   Slett