1. mai 2013

Månedens Bokanbefaling (april)

Tiden går så fort at det føles ut som om vi skifter måned hele tiden. Kan ikke tiden roe seg ned litt for jeg har det ikke travelt! Liker ikke følelsen av at tiden bare rømmer i fra meg.

Fremdeles er det januar som er den store lesemåneden på hele 8 bøker. Så jeg har ikke slått den rekorden ennå i år, men jeg prøver fremdeles. Ønsker i alle fall å narre meg selv til å tro det ... Målet mitt er i alle fall å få til 8 - 10 bøker pr måned fremover.

I april rakk jeg å lese bare 5 bøker, og det er altfor dårlig.
Og bøkene er:

Killing Mr Griffin - Lois Duncan
Svarte Mathilda II - Tor Arve Røssland
Ved elven - John Hart
Cassias valg (Matched,#1) - Ally Condie
Gone girl - Gillian Flynn

Fem bøker i løpet av en måned syns jeg er altfor dårlig. Så håper at mai blir en bedre lesemåned. Det er så mange bøker som venter på å bli lest. Skulle ønske jeg fikk til å lese ut en bok hver dag. Det hadde vært helt fantastisk! Men på mitt beste greier jeg 2-3 bøker i uka.

Boka jeg likte aller best i april er:

Killig Mr Griffin - Lois Duncan

Bakpå:

Most of Mr Griffin's students take his class for extra credits. Every little helps, right? But there's one thing that no college wants to see on an application: murder.

When a group of students decides to teach Mr Griffin a lesson for his strict methods, they only intended to scare him. But sometimes plans go wrong.

Horribly, horribly wrong.

Hvis dere vil vite hvorfor jeg liker Killing Mr Griffin så godt og hva den handler om, så kan dere lese hele omtalen her. Ha en riktig god fridag. Her er det oppholds, men litt for kjølig å sitte ute med en bok så det blir lesing inne istedet. Men skal ikke klage på det heller.

4 kommentarer:

 1. Jeg er fornøyd med fem bøker i måneden, jeg ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ikke jeg, men så er jeg en person som aldri blir fornøyd:) Har store krav til meg selv:)

   Slett
 2. Det har jeg også, men jeg har erkjent at jeg ikke klarer å lese mer enn en, kanskje en og en halv bok i uka i en normal måned. I ferier får jeg lest mer, og jeg satser som deg på at fridagene i mai vil vise seg på lesestatistikken ;-).God lesemåned, Ina :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er bare jeg som alltid prøver å overgå meg selv. Det er et syndrom jeg har:)
   God lesemåned til deg også, Silje:)

   Slett