16. oktober 2011

Et lite innblikk i Stephen Kings nye miniserie: Bag of Bones

Som dere ser har boka Bag of Bones av Stephen King blitt til miniserie med Pierce Brosnan i serien. Selv leste jeg boka for første gang i fjor og likte den svært godt. En kjempespennende bok! Så nå er jeg meget spent på serien og håper den blir vist på norske tv-skjermer om ikke så altfor lenge. I mellomtiden får vi kose oss med traileren :)

 Boka og miniserien handler om en forfatter som mister sin kone i en tragisk ulykke. Han drar til sommerhuset som begge var så glad i hvor han opplever merkelige ting.

2 kommentarer:

  1. Jeg gleder meg veldig til denne kommer, men sannsynligvis må vel vi nordboere vente til over jul og kjøpe serien på dvd ( om da ikke noen norske tv - kanaler sender den tidligere). Dette er en av mine absolutte King - favoritter hittil.

    SvarSlett
  2. rufsetufsa23:50

    Pet Sematary er min favorittbok av SK, men Bag of Bones er selvfølgelig med på min topp 5 liste. Boka var grøssende god og kjempespennende. Og etter denne traileren sikler jeg nå etter miniserien. Frykter som du at den kommer nok rett på dvd her til lands som det vanligvis gjør med filmer og serier av SK, men jeg skal da i alle fall løpe og kjøpe den. For traileren ser flott ut. Overrasket over at det er Pierce Brosnan som har hovedrollen i en slik serie, men på en positiv måte. Gleder meg vilt til å se resultatet! :)

    SvarSlett