22. april 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Guide av Peter Heller, Hell House av Richard Matheson, My Heart is a Chainsaw av Stephen Graham Jones, A Time to Kill av John Grisham og The Silent Companions av Laura Purcell, er fra egen boksamling

 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Ulv ulv - Elin Viktoria Unstad

Antall sider lest:

593 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

✎ La alt håp fare - Geir Tangen
My Heart is a Chainsaw - Stephen Graham Jones

Bøker som leses nå:

📖The Guide - Peter Heller
📖Spillet om Svalbard - Birger Amundsen
📖Hell House - Richard Matheson
📖A Time to Kill - John Grisham
📖The Silent Companions - Laura Purcell

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Beistet - Johannes Kaasa
⃞   Løvinnen - Sven Petter Næss

Målene for forrige uke var å lese utThe Guide av Peter Heller, Hell House av Richard Matheson og komme meg videre i A Time to Kill av John Grisham. Vel, ingen av målene ble innfridd.

Selv om jeg hadde bare rundt åtti sider igjen avThe Guide av Peter Heller i helga, ble jeg ikke ferdig, men grunnen er at leselysten fremdeles er noe lav. Ble heller ikke ferdig med Hell House av Richard Matheson og kom meg heller ikke videre i A Time to Kill av John Grisham. Men har dog lest hver dag likevel, og ble ferdig med en bok.

I går kveld ble jeg med thrillerboka Ulv ulv av Elin Viktoria Unstad som er for barn og ungdom. Syns den passer mest for tidlig ungdom enn barn. Var ikke helt fan av boka på grunn av noen aspekter, men likte den bedre enn jeg trodde. Likte også språket godt.

Jeg skal lese videre iThe Guide av Peter Heller som jeg har få sider igjen av. Prøvde å bli ferdig med den, men ga opp for ser ikke vitsen med å skynde seg med bøker. Vil heller bruke overtid og huske detaljer istedet for å bli sittende igjen med bare bruddstykker. Men liker den så langt. Ikke det beste språket, men den er engasjerende og litt uvanlig.

Om natta leser jeg Spillet om Svalbard av Birger Amundsen som jeg i hvert fall bruker tid på da det er mye historie og fakta, og Svalbard er et fascinerende sted. Jeg liker innholdet, men språket er kanskje noe tørt og leksikonaktig.

Som nevnt ble jeg ikke ferdig med Hell House av Richard Matheson, heller, men har ikke noe i mot det. Den er mer underholdende enn skremmende, og liker stemningen. Liker det også når noen av karakterene er litt spesielle.

Jeg kom meg ikke videre i A Time to Kill av John Grisham i forrige uke heller. Det har ikke noe med innholdet å gjøre, men hater bokformatet som er smal og stiv, så man må bryte den opp så veldig hver gang man skal lese den. Anstrengende lesing, men skal prøve å komme meg videre i den i denne uka siden jeg liker Grisham.

Sammen med en annen bokblogger har jeg begynt på en ny bok, og det er The Silent Companions av Laura Purcell. Det er horror som ble utgitt i 2017. Har lest Shape of Darkness av henne tidligere, som jeg likte godt. Usikker påThe Silent Companions siden jeg ikke har kommet langt i den ennå, men skal priotere den i denne uka.

Bøkene på leselista er de samme som forrige uke: Beistet av Johannes Kaasa og Løvinnen av Sven Petter Næss, og tror at begge er krimbøker. Løvinnen er i hvert fall det.

Målene for denne uka er å lese ut de få sidene som er igjen avThe Guide av Peter Heller, Hell House av Richard Matheson og kanskje Spillet om Svalbard av Birger Amundsen. Får se hvordan det går.

Synes fremdeles det er for mye sol for tiden. For tidlig med lange, lyse dager.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar