22. september 2023

Helgelektyre(609)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Boy in the Box av Marc E. Flitch,, Colourmorphia av Kirby Rosanes, Rooms of Wonder av Johanna Basford og En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou, er fra egen boksamling
 
 


 
Vokterne - John Grisham

Hjemkomst - Kate Morton

Boy in the Box - Marc E. Flitch


Har ikke lest ut en eneste bok så langt i uke 38. Det har blitt en trend de siste ukene, men fortvil ikke. Jeg leser hver dag, selv om det ikke er like synlig.


I helga blir det å lese videre i disse bøkene:


Vokterne av John Grisham. Juridisk thriller utgitt på norsk i 2022.

Et spesielt advokatfirma som kaller seg Vokterne har som fokus å hjelpe de som sitter uskyldig i fengsel og hjelpe dem med å bevise sin uskyld. De hjelper ikke hvem som hels,t for deres uskyld må være svært troverdig. Cullen Post som er en av vokterne, og som er en blanding av prest og advokat, har kommet i kontakt med Quincy Miller som har sittet inne i tjueto år. En advokat skal ha blitt drept og Quincy var en tidligere klient av den døde. Det eneste som fikk ham i fengsel, var et kvinnelig vitne som hadde sett en mørk silhuett løpe fra åstedet. Vil Cullen Post klare å hjelpe ham ut etter så mange år?


Hjemkomst av Kate Morton. Utgitt på norsk i 2023.

Jess får en uvented telefon fra hjemlandet Australia. Bestemoren hennes er innlagt etter en alvorlig hjemmeulykke, og hun får tips om å komme hjem en stund. Selv har hun bodd i London de siste tjue årene. Siden det er bestemoren som har oppdratt henne og som hun bodde i mange år sammen med i Darling House, nøler hun ikke med å dra. Spørsmålet er om bestemoren hennes får komme hjem igjen eller ikke, og hun får vite at bestemoren hennes har holdt tilbake noe, men hvorfor? Denne historien spinner mellom 1959 og 2018.

 

Boy in the Box av Marc E. Fitch. Horror utgitt i 2020.

Utsetter med å fortelle hva denne er om da jeg bare har lest ti sider. Foretrekker å lese minst femti-hundre sider før jeg blir godt nok kjent med en bok, for å forklare den på en forståelig måte. Alt jeg kan si er at det er en bok av en forfatter jeg aldri har lest av før og har ikke hørt om ham tidligere, selv om han har skrevet noen bøker. Det nærmer seg Halloween, så da må man pøse på med litt horror.


Fargelagt siden sist helg:

 
Motivet er fra denne boka:


 
Coulourmorphia - Kerby Rosanes
 

 

Motivene er fra denne boka:


 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden)
 

God helg. 

 

Ukas låt: If I Told You That  - Whitney Houston ft. George MichaelIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar