25. september 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Boy in the Box av Marc E. Flitch,, Fairy Tale av Stephen King, og Do You Dream of Terra - Two= av Temi Oh, er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forruge uke:

Vokterne - John Grisham

Antall leste sider:

553 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Min tur - Anne Lindmo
Fairy Tale - Stephen King

Bøker som leses nå:

📖 Hundedager - Geir Tangen
📖 Hjemkomst - Kate Morton
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Boy in the Box - Marc E. Fitch
📖 Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Hex - Sigbjørn Mostue
⃞   Nattens bok - Jørgen Brekke

I denne uka var det ingen mål, for jeg glemte av å sette opp noen i forrige mandagsinnlegg. Sånn er det når man er førti. Man blir noe småglemsk...

Men i går kveld leste jeg ut Vokterne av John Grisham. Jeg har lest og likt to bøker av ham, og skal deifinitivt lese mer av ham, for har sansen for fortellerstemmen hans, og det vises at han vet hva han skriver om, siden han har vært advokat selv. Litke å lese om saken, tema og karakterene.

Jeg leser fremdeles Hjemkomst av Kate Morton, og har kommet et godt stykke. Det er ikke en handling med tempo, som de andre bøkene jeg har lest av henne, og det gjør meg heller ikke noe. Jeg liker at handlingen tar seg god tid. Man blir kjent med karakterene og liker at handlingen spinner over lengre tid, i dette tilfelle: 1959 og 2018. Synes at mysteriet er interessant, også forholdet mellom Jess og bestemoren.

I Aftentid og morgengry av Ken Follett har jeg ikke lest. Jeg har bestemt meg for å utsette den til november, for akkurat nå som det er Spooky Season og nesten Halloween sesong, så vil heller lese horror, og mørke thrillere og mørke krimbøker. Synes ikke at historiske romaner passer inn. Jeg får fortsette med Kate Morton boka selv om det er historisk roman/mysterie, heller, siden jeg er så godt i gang.

Jeg leste ikke videre i Boy in the Box av Marc E. Fitch i helga, selv om det var en del av helgelektyren. Men siden jeg var nesten ferdig med Vokterne og siden jeg hadde lest i den en god stund, prioriterte jeg den, i stedet.

Det samme med Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, ble også forbigått i forrige uke på grunn av at jeg konsentrerte meg om Vokterne. Derfor leste jeg ikke videre i denne. Jeg leser den sammen med en annen bokblogger, så jeg får begynne på den snart igjen.

I dag eller i morgen skal jeg begynne på Hundedager av Geir Tangen. Det er andre bok i Gabriel Fjell serien. Tidligere har jeg lest Maestro og Vargtimen.

De neste bøkene på leselista er Hex av Sigbjørn Mostue og Nattens bok av Jørgen Brekke. Jeg har lest bøker av begge to før. Jeg har likt de fleste bøkene jeg har lest av Mostue, men bøkene av Brekke har vært noe vinglete, så får se an med denne.

Får huske på å sette noen mål for denne uka. Godt mulig jeg blir ferdig med Hundedager av Geir Tangen og Boy in the Box av Marc E. Fitch, hvis jeg leser dem jevnlig. Hjemkomst av Morton vet jeg at jeg trenger mer tid på. Det samme med Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, for jeg og hun jeg leser den sammen med, liker å ta oss tid med bøkene vi leser i sammen, spesielt siden vi begge leser i flere bøker "samtidig." Det er en grei ordning.

Og når skal sola forsvinne for i år og starte mørketiden for fullt? Jeg bare spør ... Heldigvis er det kalderere i det minste.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar