22. desember 2022

Helgelektyre(571)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Last House on Needless Street av Catriona Ward, Jewelry Box av Hanna Karlzon og Enchanted Christmas av Teresa Goodridge,
er fra egen boksamlingBastarden - Tonny Gulløv

Kittyhawk savnet - Garry Disher

Den siste festen - Clare Mackintosh

 

Helgelektyreinnlegget kommer litt tidlgere enn til vanlig for de fleste vet jo at det er julehelg.

Men det skal selvfølgelig leses i jula også, for noe må man finne på. Har null julestemning i år også uansett hvor mye julepynt man ser rundt seg. 😈

 

 I natt leste jeg ut denne:

 

 
 The Last House on Needless Street - Catriona Ward
 
The Last House on Needless Street. Horror/thriller utgitt i 2021.
 
Den er om Ted som er en ensom og arbeidsledig mann som stort sett holder seg for seg selv i huset han vokste opp med sin mor. Han bor der sammen med katten Olivia og datteren Lauren. I huset ved siden av bor det en dame som mistet søsteren som forsvant for mange år siden, og hun mener at det er Ted som er synderen i den saken. I deler av boka blir det også fortalt fra et katteperpsektiv. Dette er en blanding av horror og thriller. Boka har vært mye synlig på Youtube og Goodreads helt siden den ble utgitt i fjor.

 

Bastarden. Historisk roman utgitt i 2022.

Tredje bok i vikingsagaen Tusenårsriket og bøkene bør leses i kronologisk rekkefølge.  Det er fortsettelsen om Ulv Palnatoke som har hissig temperament og gjør ting på sin egen måte. Han får vite at hans kone og to sønner er kidnappet, og han skal også prøve å stoppe Otto den store som vil tvangskristne sine naboer, noe Ulv ikke orker tanken på. Er spent på videre eventyr med Ulv og kompisen Yme. Sammen er de et underlig lag.


Kittyhawk savnet. Krim utgittt på norsk i 2022.

Bok nummer to i Peninsulaserien. Førstebetjent Hal Challis er i førtiårene og har allerede hatt et tøft liv. Hans ekskone sitter inne etter drapsforsøk, hun skal ha prøvd å ta livet av ham. Han får stadig telefon fra henne og denne gang er det foreldrene hennes som ringer ham for å fortelle at han hun har prøvd å ta sitt eget liv, men er utenfor fare. Klarer han noen gang å bryte kontakt med henne? Samtidig er en mann i trettiårene funnet druknet, men er det drukning eller noe annet mistenkelig som står bak, og hvem er han?


Den siste festen. Krim utgitt på norsk i 2022.

Første bok i en krimserie som har et underholdende persongalleri. Leo og Ffion er nye makkere, og de har mye å forholde seg til allerede. Leo blir også mobbet av sjefen foran de andre, og han tar bare i mot. En verdensberømt mann i nærområdet skal ha blitt funnet død etter å ha arrangert storslagen nyttårsfest. Han skal visstnok ha slitt med en stalker en lang stund, men kan andre ha stått bak dødsfallet?

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:Motivene er fra denne boka:


 
Jewelry Box - Hanna Karlzon
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
 
Creative Haven: Enchanted Christmas - Teresa Goodridge
 
 

God helg og god jul. 🎅🎄

 

Ukas låt: Carol of the Bells - Lyric Noel (Metal version)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar