27. august 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Intruder - P.S. Hogan
* The Collector - John Fowles
   
Antall leste sider i forrige uke:

  497 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen, men har skrevet ferdig en til i morgen. Så følg med. 😊

Bøker som leses nå:

* Stien tilbake til livet (om sopp og sorg) - Long Litt Woon
* Calling Major Tom - David M. Barnett
* The Bell Jar - Sylvia Plath
  * Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore

Planlagte bøker denne uken:

* Stien tilbake til livet (om sopp og sorg) - Long Litt Woon
* Calling Major Tom - David M. Barnett
* The Bell Jar - Sylvia Plath
  * Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore
* Bukkene Bruse på badeland - Bjørn F. Rørvik & Gry Moursund 
* Leksikon om lys og mørke - Simon Stranger

Det ble ikke så mye skriverier fra denne kanten i forrige uke. Jeg var ikke i skrivemodus og var i Big Brother boble. CBB (Celebrity Big Brother UK) har kommet med ny sesong, og da er jeg helt oppslukt. Av og til trenger man lett underholdning. 😊

Men det ble i alle fall lest litt i forrige uke også selv om det ikke ble mange innlegg. Natt til torsdag leste jeg utThe Intruder av P.S. Hogan. Det var en helt grei thriller. Litt spesiell, men ikke helt det store. Jeg likte den godt da.

I går kveld ble jeg ferdig medThe Collector av John Fowles. Den ble utgitt i 1963 og to år senere ble den filmatisert. Har ikke sett filmen, men det har jeg lyst til. Mange liker visst ikke boka noe særlig, men jeg gjorde det. Det er en annerledes kidnappingsbok. Mye filosofering om kunst og livet. De som forventer en mørk og dyster thriller, kommer nok ikke til å like den. Jeg foretrekker mørke og dystre bøker selv, men syntes ikke at det gjorde noe at denne var annerledes. Det gjorde bare historien mer interessant for min del. Men skjønner hvorfor boka har så mange delte meninger.

Samme kveld begynte jeg så vidt å lese i en annen bok og det var da Stien tilbake til livet (om sopp og sorg) av Long Litt Woon. Er usikker på hvordan jeg liker den ennå for rakk ikke å komme så veldig langt før kvelden var over.

 I forrige uke begynte jeg på Calling Major Tom av David M. Barnett, og den skal jeg selvfølgelig lese videre i. Har hverken hørt om boka eller forfatteren, men har utforsket mange ukjente forfattere i år, har jeg merket. Jeg fikk den som tips av noen på Goodreads. Selv om jeg ikke har helt sansen for komedier og humor fordi jeg omtrent aldri ler, så er det jo lov å utvide horisonten. Jeg liker å utfordre meg selv litt også. Boka har en dose alvor også, da.

Blir det tid til overs mot slutten av uka, håper jeg at jeg rekker å begynne på to bøker til og da blir det; Bukkene Bruse på badeland av Bjørn F. Rørvik og Gry Moursund. Jeg håper også å begynne på boka: Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger.

I helga, nærmere bestemt i går begynte en ny samlesing med en annen bokblogger. Denne gang leser viThe Bell Jar av Sylvia Plath. Den virker nokså dyster, men det gjør ikke meg noe fordi jeg liker alt som er dystert. I hvert fall det meste. 😊

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar