30. juli 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Good Daughter - Karin Slaughter
* Satan's Hollow - Joe Brusha
* Iris & Ruby - Rosie Thomas

Antall leste sider i forrige uke:

 917 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Eye Candy - R.L. Stine

Bøker som leses nå:

* Andre folks døtre - Amy Gentry
* Surviving and Thriving with an Invisible Chronic Illness - Ilana Jacqueline
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore

Planlagte bøker denne uken:

* Andre folks døtre - Amy Gentry
*Surviving and Thriving with an Invisible Chronic Illness - Ilana Jacqueline
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore
* Polly og Buster (Den trassige heksa og følelsesmonsteret) - Sally Rippin
* Something in the Water - Catherine Steadman

Dagene går ut på lesing med Monsen minutt for minutt på i bakgrunnen, fargelegging og gaming. En rolig tilværelse, og da får man lest mye. Leste ut to bøker og en tegneseriebok i forrige uke.

Torsdagskvelden leste jeg utThe Good Daughter av Karin Slaughter. Tenkte egentlig ikke jeg skulle lese den, for det var en periode jeg var litt lei av å høre om den hele tiden, spesielt på Goodreads. Samtidig var jeg nysgjerrig og nysgjerrigheten ga seg aldri. Så det endte med at jeg ga boka en sjanse, og jeg likte den bedre enn jeg trodde jeg ville gjøre. En av de bedre thrillerne jeg har lest på en stund.

Senere samme kveld rakk jeg så vidt å begynne på en ny bok før dagen var over, og det var tegneserieboka Satan's Hollow av Joe Brusha. Det er en bok som er beregnet for voksne siden den er mørk. Det er også første bok i en serie. Vet ikke hvor mange bøker det er i serien, men tror det er omtrent fem eller seks bøker? Vet ikke om jeg orker å lese resten, for første boka var så pludrete mellom et ektepar som stadig drakk vin og søkte trøst hos hverandre. Hadde tenkt meg noe mørkere enn det, gitt.

Natt til søndag ble jeg endelig ferdig med Iris & Ruby av Rosie Thomas som jeg hadde lest i flere netter. Både den ogThe Good Daughter er på over fem hundre sider. Iris & Ruby var ikke helt min type roman. Den hadde godt utgangspunkt og jeg likte de to hovedpersonene, men  syntes boka ble vel tungtrødd og inneholdt for mange gjentagelser. Historien hadde ikke mye utvikling, spesielt ikke med tanke på at boka var på over fem hundre sider. Har ikke noe i mot tykke bøker. Personlig foretrekker jeg tykke bøker, men noen historier blir for tynne i tykk format. Det er bare det jeg vil frem til ...

Jeg orket å begynne på en bok til samme natt og da valgte jeg å lese denne; Surviving and Thriving with an Invisible Chronic Illness av Ilana Jacquelin, som jeg skal fortsette med. Jeg skal også lese videre i Andre folks døtre av Amy Gentry. Har ikke mange sider igjen, så blir nok ferdig med den i en av de nærmeste dagene.  Da skal jeg begynne på barneboka; Polly og Buster (Den trassige heksa og følelsesmonsteret) av Sally Rippin.

Håper at jeg rekker å begynne på en bok til før uka er omme, og da blir det; Something in the Water av Catherine Steadman.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar