30. oktober 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Sleeping Beauties - Stephen King & Owen King
* Dukken - Josh Webster
* Two Sentence Scary Stories - Jack Thomas

Antall leste sider i forrige uke:

  712 sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Bøker som leses nå:

* Favorite Scary Stories of American Children - Judy Dockrey Young & Richard Young
* Hendig mann søkes - Jöns Hellsing

  Planlagte bøker denne uken:

* Favorite Scary Stories of American Children - Judy Dockrey Young & Richard Young
* Hendig mann søkes - Jöns Hellsing
* Begynnelser - Carl Frode Tiller
* Cujo - Stephen King

Det ble lest litt i forrige uke også. Natt til tirsdag leste jeg ut Sleeping Beauties av Stephen King og Owen King, etter å ha lest i den i omtrent to uker. Boka var helt grei, ikke noe minnerikt. Likte konseptet, men syntes at det manglet atmosfære og grøssende elementer. Jeg henger meg mye opp i atmosfære når jeg leser bøker, men aner virkelig ikke hvorfor.

Samme natt som jeg leste ut Sleeping Beauties begynte jeg på en ny bok, og det var Hendig mann søkes av Jöns Hellsing. Ikke helt min type bok, men den har sin sjarm og er litt festlig. Den skal jeg fortsette å lese i, og har ikke mange sider igjen.

Forrige tirsdag ble jeg ferdig med Dukken av Josh Webster og samme dag begynte jeg på en ny bok, og da ble valget Two Sentence Scary Stories av Jack Thomas, og den ble jeg ferdig med i går. Siden det var mange timer igjen før søndagen var over, begynte jeg på: Favorite Scary Stories of American Children av Judy Dockrey Young & Richard Youn. Man må jo ha litt skrekkhistorier i denne Halloweentiden.:)

Usikker på om jeg kommer til å lese ut Favorite Scary Stories of American Children eller Hendig mann søkes først, uansett er Begynnelser av Carl Frode Tiller neste bok. Har lest en bok av Tiller før og det er Skråninga, som jeg leste for mange år siden. Jeg har også boka  Innsirkling av ham i en av hyllene, ulest, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lest mer av ham.

Blir det tid til overs mot slutten av uka skal jeg begynne på Cujo av Stephen King. Siden King fylte 70 år i september, har jeg tenkt å lese så mange bøker av ham som mulig utover denne høsten. Har lest de mest kjente titlene hans allerede for mange år siden da jeg ikke hadde blogg og det var knapt Internett, så leser nå de mindre kjente titlene hans.

Ellers har det pøsregnet en god del både dag og natt i det siste, og det blir tidlig mørkt, noe jeg synes er hyggelig. Jeg liker drittvær og mørketid. Synes bare det er avslappende. I går kveld kom det litt snø, men vil helst ha lenger høst. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar