2. oktober 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* The Room by the Lake - Emma Dibdin
* Rose Madder - Stephen King

Antall leste sider i forrige uke:

456  sider 

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Guden - Jørgen Jæger

Bøker som leses nå:

* Velkommen hjem - Ninni Schulman
* The Doll's House - Tania Carver
* The Wind Through the Keyhole - Stephen King

 Planlagte bøker denne uken:

* Velkommen hjem - Ninni Schulman
* The Doll's House - Tania Carver
* The Wind Through the Keyhole - Stephen King
* Ankomst - Gøhril Gabrielsen

Forrige lørdag leste jeg ut The Room by the Lake av Emma Dibdin, og samme dag begynte jeg å lese Velkommen hjem av Ninni Schulman. Brukte en stund på å lese ferdig Rose Madder av Stephen King, siden det var en stor bok på nesten 600 sider, og den leste jeg ut natt til søndag. Samme natt begynte jeg så vidt å lese The Doll's House av Tania Carver.

Siden oktober er min favorittmåned og jeg er en av de få som liker Halloween, skal jeg lese en del grøssere i denne høsttiden som er blitt en tradisjon. Leser grøssere og annen mørk litteratur året rundt også, men høsten er en fin setting for å lese ekstra mørk litteratur, synes jeg.

 Jeg har også lest videre iThe Wind Through the Keyhole av Stephen King ved siden av de andre bøkene, så den blir heller ikke forsømt.

Med tanke på at jeg nettopp har begynt på to bøker, spørs det om jeg blir ferdig med noen i løpet av uka. Hvis jeg blir det skal jeg begynne å lese; Ankomst av Gøhril Gabrielsen. Vet ikke helt om det er min type sjanger, men prøver alltid å utfordre meg selv som leser og lese fra forskjellige sjangere, selv om horror er min hovedbase.

Som nevnt tidligere er jeg lettet over at Farmen, Bachelor in Paradise, og Åndenes Makt har begynt igjen, og i forrige uke begynte en ny sesong av den danske serien Rita. Jeg digger henne fordi hun har en veldig sarkastisk personlighet og hun løser ting på sin egen måte. Hun minner litt om meg sådan. :) Håper at serien varer i noen år til for det er svært underholdende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar