20. oktober 2011

Boktema - Denne boka/disse bøkene leser jeg akkurat nåAnette har forskjellige boktemaer hver torsdag og i dag skal vi fortelle hvilke bok/bøker vi leser nå for tiden.

Jeg leser for tiden i tre bøker. Disse bøkene har jeg lest i lenge nå. Ikke fordi de er kjedelige, men siden jeg er oppe kl 6 på hverdagene og nå som mørketiden er her, blir jeg fort trøtt på kveldene og tiden går jo så fort at det er ikke alltid jeg får lest like mye som jeg ønsker hver kveld. Blir så lett daff når jeg kommer hjem og har lett for å duppe av i timesvis på denne vakre årstiden. (Høsten er min favorittårstid).

Uansett, her er de bøkene jeg leser:
Mørk Kyst - Peter Temple

Haunted - Chuck Palahniuk

Ghost Story - Peter Straub

Hva disse bøkene handler om og hva jeg delvis syns om dem kan dere lese på smakebitene lenger ned på bloggen :)

Ha en fin torsdagskveld videre.

18 kommentarer:

 1. Jeg er imponert over at du klarer å holde styr på tre bøker samtidig :-) Det får ikke jeg til... Jeg synes spesielt Haunted og Ghost Story virker fristende, og gleder meg vilt til omtalene kommer.

  SvarSlett
 2. rufsetufsa23:30

  Jeg holdt meg til en og en bok i ca et halvt år, men så er jeg jo så nysgjerrig at enkelte bøker kan jeg ikke vente med, så derfor bare må jeg bare lese litt i flere bøker "samtidig" :)

  SvarSlett
 3. Jeg leser mer drama og fakta for tiden. Nettopp lest "Morgen i Jenin" (Israel/Palestina-konflikten), "Barnepiken" (svarte hushjelpers vilkår i USA på 60-tallet) og "At home" (masse fakta om alt mulig i typisk Bill Bryson ånd).
  Akkurat nå er jeg faktisk fri for bøker, så snublet innom bloggen din for tips :D

  SvarSlett
 4. Tre bøker samtidig administrerte jeg lett for noen år siden, men nå holder jeg meg til en i slengen. ;-)

  SvarSlett
 5. rufsetufsa01:48

  Hei Luxcat! Takk for at du snublet innom :) Lenge siden sist. Håper du fikk noen tips og håper å få vite mer om det :) Barnepiken har jeg også veldig lyst til å lese. Har hørt mye bra om den boka!

  SigridfraEnget: En bok av gangen ble litt for monotont for meg. Liker å vandre litt her og litt der i bøker ;) Er nok avhengig av variasjon :)

  SvarSlett
 6. Barnepiken var en pageturner! Anbefales virkelig!

  SvarSlett
 7. adrian18:24

  PG Wettsjö nær surpuppsn log, en bok om positiv komunikasjon, er en bok absolutt alle bør lese. vi kan alle ha godt av å lære å bli bedre på komunikasjon :)

  SvarSlett
 8. rufsetufsa19:32

  Skal sette den på ønskelisten. Takk for tips Luxcat :)

  SvarSlett
 9. Høres ut som perfekte oktober-bøker!

  SvarSlett
 10. Lill03:15

  Heisan:)
  Barnepiken er hærlig, men liker du den bør du også prøve Cee Cee Honeycuts reddende engler. Naken i hjab er også flott, og absolutt ei samfunnsaktuell bok :razz:

  SvarSlett
 11. Trude13:34

  Anbefaler Sarahs nøkkel. Veksler mellom nå tiden og under krigen. Handler om ei jente som låser lillebroren sin inni et skap når franskmennene kommer å henter jødene... Kjempe spennendes!!

  SvarSlett
 12. rufsetufsa16:39

  Melusine: Ja, mørk litteratur passer godt til Oktober og høsten ellers. Det er noe med mørketiden og horrorbøker :)

  Lill: Har ikke lest Barnepiken ennå, men har veldig lyst! :) Har hørt gode ting om den.
  Har heller ikke lest Cee Cee Hoeycits reddende engler, men skal sjekke den ut. Takk for tipset :)

  Trude: Leste Saras nøkkel tidligere i år og ble ikke helt begeistret. Jeg likte historien under krigen bedre enn nåtiden. Likte boka delvis :)

  SvarSlett
 13. elisahei01:29

  akkurat ferdig med siste del av Jens Lapidus' serie fra Stockholms underverden, \Livet de luxe\, opppfølger til \ Snabba Cash\ og \Aldrig fucka upp\, de to første i trilogien er oversatt, hvertfall. Uhyre spennende! Ellers leser jeg også Nancy Thayer's \Moon Shell Beach\. MEN for dem som ikke leser engelsk har jeg en stor anbefaling: \Drep ikke en sangfugl\ av Harper Lee. En klassiker som aldri mister aktualitet!! Faktisk en på min Top 10 liste!!!

  SvarSlett
 14. Lill01:46

  Livet de luxe kom på norsk for etpar uker siden:)

  SvarSlett
 15. rufsetufsa02:35

  Har ikke lest noe av det du sier Elisa, men har alltid hatt lyst til å lese Drep ikke en sangfugl av Harper Lee. Kommer nok til å lese den på engelsk. Leser både engelske og norske bøker. Når det gjelder klassikere vil jeg gjerne lese de bøkene på engelsk. Det er som oftest best :)

  SvarSlett
 16. rufsetufsa02:37

  Takk for tipset Lill. Skal sjekke den ut neste gang jeg er innom en bokhandel. Vet bare ikke når det blir. Prøver å lese en god del uleste bøker jeg har fra før ;)

  SvarSlett
 17. Verdens beste høstbok vil alltid være Wuthering Heights!

  SvarSlett
 18. rufsetufsa16:24

  Takk for tips kw :) Har hørt mye skryt om den.

  SvarSlett