19. september 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


 Bøker jeg leste i forrige uke:

Den 13. engelen - Sylvelin Vatle

Antall leste sider i forrige uke:

574  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

I Am Number Four - Pittacus Lore
Syndenes forlatelse - John Hart
 
Bøker som leses nå:

Kjærlighetens tango - Carolina De Robertis (historisk roman/voksen)
Arven - C.J. Daugherty (fantasy/ungdom)

Planlagte bøker denne uken:

Kjærlighetens tango - Carolina De Robertis (historisk roman/voksen)
Arven (Night School, #2) - C.J. Daugherty (fantasy/ungdom)
Helter Skelter: The True Story of the Manson Murders -
Verdens lys - James Lee Burke (krim, thriller/voksen)

Det ble bare en bok ferdiglest i forrige uke og det var Den 13. engelen av Sylelin Vatle, som jeg ble ferdig med forrige tirsdag.The Art of the Deal av Donald J. Trump og Tony Schwartz ble jeg ferdig med i natt, så det regnes med som denne uka og ikke forrige uke. Da jeg ble ferdig medThe Art of the Deal i natt, begynte jeg så vidt på Arven som er bok to i Night School serien av C.J. Daugherty. Jeg har som nevnt den norske utgaven.

Jeg skal fortsette å lese i den og Kjærlighetens tango av Carolina De Robertis som jeg dessverre ikke ble ferdig med. Den går litt sent. Jeg liker historiske romaner, men kjenner at denne boka ikke er rett type historisk roman for meg da det er mye snakk om følelser, lengsler og slikt, noe jeg ikke er helt interessert i. Følsomme bøker er ikke helt greia for meg. Ikke at jeg blir rørt av det eller noe for jeg gråter aldri av bøker, men er bare ikke glad i sensitive bøker der alt det sensitive tar fokuset fra alt det andre. Det blir slitsomt i lengden og man blir bare lei. Jeg liker egentlig ikke å avsløre hvordan jeg liker en bok før jeg har gitt stjernekast på Goodreads og skrevet anmeldelse, men av og til blir man bare oppgitt av enkelte bøker. Så må bli flinkere til å være hemmelighetsfull som før i tiden;)

Så "målet" mitt for denne uka er å bli ferdig med Kjærlighetens tango og muligens Arven, og få begynt på Helter Skelter av , så får man se hva man "rekker" før uka er over. Det er i hvert fall ikke tiden det står på for det har jeg altfor mye av. Men skulle ha hatt større disiplin av og til for hadde vel lest enda mer, da.

Er spent på Helter Skelter boka for har alltid vært fascinert av seriemordere og mordsaker fra virkeligheten til tross for at det er groteskt. En TV - kanal jeg ser en del på er: Investigation Discovery der de tar for seg både kjente og ukjente drapssaker og krimsaker fra virkeligheten. True crime er en sjanger som alltid har fascinert meg. Noen sære interesser må man jo ha ...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar