15. juni 2014

I Bokhylla tar en liten sommerferie

Jeg tok litt bloggfri i fjor også. Av og til må man ta litt avbrekk og komme seg unna bloggen litt siden jeg blogger veldig jevnlig resten av året, får jeg ikke dårlig samvittighet av å ta en liten ferie frem til neste helg. Muligens jeg tar litt ferie utover sommeren også. Vi får se. Men fortvil ikke. Begynner å blogge jevnt og vanlig igjen neste helg. Så selv om jeg kommer til å ta meg litt bloggferie av og på utover sommeren, håper jeg at ingen blir fornærmet av den grunn. I første omgang tar jeg fri frem til torsdag eller fredag neste uke. Andre ganger jeg kommer til å ta litt ferie vet jeg ikke om ennå, men skal selvfølgelig gi beskjed.

Selv om jeg tar noen dager ferie på bloggen, kommer jeg selvfølgelig til å lese mye og  håper jeg får smekket på noen anmeldelser når jeg er tilbake på bloggen igjen.

Så håper at dette ikke føles ut som et svik for noen. Leser alle bøker jeg får og kjøper. Så det blir lest masse. Men av og til gjør det litt godt å ta en pause fra bloggen noen dager. Det gjorde jeg i fjor også. Jeg skal ikke dra noe sted på ferie. Det er ikke derfor bloggen tar en liten ferie, men av og til må man ta en pause fra det man liker best. Koble av med litt bøker uten å blogge hver dag. Så det er bare sunt med en liten pause. Og håper jeg får lest mye mens bloggen tar seg litt fri så jeg kan dele mange anmeldelser når førstkommende helg kommer. Så håper dere stikker innom eller at dere er der fremdeles i bokbloggverden mens jeg river meg løs fra bloggen for noen dager. At jeg har noe å komme til når jeg begynner å blogge igjen neste helg.

God ferie til alle dere som har det og dere som snart er ferieklare. Det eneste jeg skal gjøre er å lese, men blir godt å ikke blogge hver dag for noen dager. Komme sterkere tilbake. Håper dere fremdeles er i bokbloggverden enda da:)

Ha en fin helg videre.

14 kommentarer:

 1. Godt med en pause innimellom! Jeg skal heller ikke dra noen steder i ferien, men skal uansett har tre uker fordi barnehagen hvor jeg jobber stenger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Av og til må man ta pause av det man liker også av og til. Og jeg sier i fra når jeg får Neil Gaiman boka som vi skal samlese. Håper du får til å holde deg hvis du allerede har fått boka. Regner med at jeg får min mot helga.
   Godt med litt ferie selv om man ikke skal bort også. Selv er jeg litt lei av å ha ferie, altså være sykmeldt. Har nesten vært det i et år. Temmelig lei. Og selv om jeg er hjemmeværende for tiden og temmelig lei av meg selv, så er det litt godt å ta en liten bloggepause for noen dager. Det er bare sunt av og til. Får ikke dårlig samvittighet siden jeg blogger jevnlig resten av året?
   Ha en fin ferie når barnehagen stenger:)

   Slett
  2. Det er sant, godt med pauser innimellom og du er mye mye mer regelmessing i bloggingen enn hva jeg er! Jeg har ennå ikke fått boken, så det går helt greit at vi venter :)

   Slett
  3. Fint, da slipper du å vente så lenge i og med at du heller ikke har fått den:) gleder meg til å lese Neil Gaiman igjen når vi starter samlesingen:)

   Slett
  4. Boken kom i dag! Du verden for en fin bok - omslaget er mykt og herlig å ta på og papiret inni grovt og litt gammeldags. Jeg har lest på smussomslaget som gir meg stor lyst til å lese videre :)

   Slett
  5. Hei! Så fint. Jeg venter fremdeles på min. Bestile jo noen dager senere enn deg så regner med at jeg får den enten fredag eller lørdag. Bestilte du den på engelsk? Det gjorde jeg.

   Slett
 2. Det er godt med en pause innimellom :) Håper du får en fin ferie/pause, og imens skal jeg begynne for fult på sommerjobben. Redd for at det blir lite lesing denne sommeren dessverre, for jeg fikk mye mer jobbing enn antatt. Så vi får se om det blir 30 bøker eller ikke...

  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Man må bare ha litt ferie i ny og ne. Håper du ikke anstrenger deg altfor mye i sommerjobben. Syns du leste mye i forrige måned da du leste til eksamener ved siden av, så du kommer nok til å smette inn litt tid til å lese også:) lykke til med sommerjobben og håper du får litt ferie innimellom:)

   Slett
 3. God bloggferie, Ina :-). Kos deg med lesingen!

  SvarSlett
 4. Takk, Silje:) Skal selvfølgelig lese mye selv om det blir litt stille her på bloggen i noen dager. Klarer jo nesten ikke å overleve en dag uten lesing. Kos deg med lesing du også:)

  SvarSlett
 5. Hygg deg med ferien! :)

  SvarSlett
 6. Kos deg med ferie! Jeg tror også jeg skal ta en liten bloggpause mens jeg er i Spania, og kanskje mens jeg er hos svigerforeldrene mine og. Men ellers burde jeg være her. Jeg er sykemeldt 100% igjen så nå er det ikke så stor forskjell på ferie eller ikke. Men det skal bli deilig å komme seg bort litt :-)

  SvarSlett
 7. Tar bare bloggepause for noen dager. Men syns likevel det er greit. Så får jeg lest litt mer og gjøre litt andre ting også. Synd å høre at du er 100 % sykmeldt igjen. Skjønner hvordan det er. Det er kjipt. Men håper du blir i bedre form igjen når du skal til Spania:) Og håper du ikke tar bloggepause altfor lenge i ferien:)
  God bedring og ha en fin ferie.

  SvarSlett